22/09/2020 tarihinde n11.com uzerindeki "CBTXGlobal" isimli satıcıdan 77.91 TL fiyata satın aldım. Urun yurt dışından geliyor ancak ekstra bir ucret odemiyorsunuz vergi, kargo vs. Tum ucretler fiyata dahil. Satın aldığım tarihten 18 gun sonra elime ulaştı. Firma en gec 15 iş gunu icerisinde teslim edileceğini belirtiyor. Hafta sonuna denk geldiği icin biraz gecikti benimki.

Urun iki parcadan oluşuyor. On ve arka aydınlatma. On aydınlatma 4 modda yanabiliyor.
En yuksek parlaklık modunda 180 lumen parlaklık ve 2 saat pil omru sunuyor. Daha duşuk ışık modunda 120 lumen parlaklık ve 6 saat pil omru sunuyor. Hızlı yanıp sonme modunda 180 lumen parlaklık ve 5 saat pil omru sunuyor. Uzun yanıp sonme modunda 140 lumen parlaklk ve 10 saat pil omru sunuyor. Tepe ışık yoğunluğu: 3120 CD
Goruş mesafesi: 158M
Şarj suresi: 1-2 saat
Dayanıklılık: IPX-4
Ağırlık: 66 gram
Boyutlar: 82mm x 30mm x 33mm
Led: 5W

Govde materyali aluminyum-magnezyum alaşımı. Ele aldığınızda sağlam bir hissiyat sunuyor. Bisiklete taktığımız kayışlar cok sağlam bir hissiyat vermedi bana. Şarj etmek icin arka kapakcığı acıp USB girişi olan herhangi bir cihaza takmanız yeterli. Şarj %10 ve aşağısına duştuğunde led kırmızı, %10 ve ustu değerler icin mavi yanıyor. Şarj tam dolduğunda ise yeşil bir led yanıyor.

Arka ışıktan beklemediğim kadar memnun kaldım. Urunun yanında gonderilen oylesine bir ışık bekliyordum. Ancak fazlasıyla guclu bir ışık geldi. 3 modu var duşuk, orta ve yuksek mod. Yuksek mod ile gorunmemeniz cok zor. Şehir ici kullanım icin duşuk mod bile yeterli geliyor.

Urunun paketi.

Urunun kutusu.

Kutu iceriği.

Test videosu.

Urun şu an maalesef stokta yok. Gelirse diye linki ekliyorum.

Usb Led Şarj Edilebilir Bisiklet Işık Seti On Arka Far Fiyatları ve Ozellikleri Usb Led Şarj Edilebilir Bisiklet Işık Seti On Arka Far en iyi ozellikleri ve gercek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
urun.n11.com