Reha Muhtar ile eski eşi oyuncu Deniz Uğur arasındaki olaylar bitmek bilmiyor. Uğur, Muhtar'ın cocukları Mina'ya şiddet uyguladığı gerekcesiyle darp raporu aldıktan sonra İstanbul Anadolu 1. Aile Mahkemesi ’ne başvurdu.
"Mina, babası hakkında daha once yaralama sucundan şikayetci olmuştu. Sonra babası, baskı kurunca şikayetinden vazgecti." diyen Deniz Uğur, mahkemeden koruma istedi. Deniz Uğur'un cocukları, Beykoz İlce Emniyet Mudurluğu Cocuk Şube Mudurluğu'nde pedagog eşliğinde ifade verdi. 13 yaşındaki ikizlerinin babası Reha Muhtar'ın kızı Mina'ya uyguladığı şiddetin detayları ise kan dondurdu. Mina ifadesinde şunları soyledi:
"12 Eylul gunu annem beni almaya geldiğinde, ona 1 hafta once babamın beni dovduğunu soyledim. Daha once de beni dovduğu icin babamdan şikayetci olmuştum ama ona uzulduğum icin bu şikayeti geri almıştım. Babam beni 4 yıldır dovuyor. Ondan nefret ettiğimi duşunuyor, ruh haline gore de bana şiddet uyguluyor. Beni ısırıyor. Daha once de bardak fırlatmıştı, bir kez de bacağıma demir ile vurmuştu ve bacağım morarmıştı. Gecen hafta da sacımdan tutarak, beni yere yatırdı, kafama vurdu. Darp sonrası elimde ısırık izleri, morluklar ve vucudumun ceşitli bolgelerinde ağrılar vardı. 'S......p gideceksin buradan, yılan, annen de o....u' şeklinde tehdit ve hakaretlerde bulunuyor. Kardeşime karşı buyuk bir şiddette bulunduğunu gormedim. Sebepsiz yere darbeden, bana tehdit ve hakaretlerde bulunan babamdan davacı ve şikayetciyim."