Websitesi icin istenen en duşuk fiyat : 50 TL
Websitesinin acılış tarihi : 11 Ay Once
Kategori, sitenin iceriği nedir : Ehliyet
Gunluk hit sayısı, kaynak link : Takip edilmedi
Site tum iceriği birlikte mi satılık, EVET
Sınırlama var ise neler : Sınırlama Yok
Hosting dahil midir : Değil
Banlı olduğu sponsor var mı : Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı : Yok
Sitede yer alan
Yazılımın(lar) lisansı satışa dahil mi : Evet, That's WP Dynamite lisansı
Yazılım Lisans sonlanma zamanı : Sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki
bir problem var mı, telif hakkı vb : Yok

Merhaba Arkadaşlar, 11 aydır ehliyettesti.net ile uğraşıyordum. Aslında butun bu aylar uğraştığım soylenemez, ilk 3-4 ay siteyi ehliyet testi kelimesinde 1. sıraya cıkardık. Sonrasında uğraşmayı bıraktım. Ardından yine ilk sıralara sokmak icin uğraştık. Site en son 5. sıradaydı. Yine ben calışma yapmadığım icin şuan baya gerilemiş durumda. Ama calışma yapılınca cıktığını gorduk.

Siteyi satma sebebim artık bu seo işinden sıkılmam. Buna vakit ayıramamam. Şuanda youtube uzerinde daha aktif calışıyorum, daha eğlenceli geliyor. Bu yuzden siteyi satmaya karar verdim.

- Ozel Domain ( PM ATın )
- Seo calışması yapılmış
- İceriğinde seo yararlı eklentiler bulunan
- 8 adet B sınıfı ( Son cıkmış sorular ) ve 6 adet A Sınıfı ( Son Cıkmış Sorular)
Ozel hazırlanmış flash testi bulunan. ( Ozel ehliyettesti.net logolu testler )
- Yine iceriği eksiksiz dersler,notlar, benim tarafımdan yazılmış tavsiyeler, online sonuc goruntuleme sayfası gibi , kısaca eksiksiz bir sitedir.
- Satın alan kişi sadece 2 ayda bir test ekleyip, sınav sonuc duyurusu yapmalıdır ki hiti duşuk kalmasın.
- Ozel Logolu ( Maskot satın alınmıştır. )
- Yine That's WP Dynamite Lisanslı. Yani Otomatik imleme, ozel imleme, spin gibi ozellikler sınırsız pakettir. Guncellemeleri kendi alır. SEO icin en yararlı eklenti..
- Ve bunlar gibi bir cok ozellik.

Arkadaşlar site eksiksizdir. Alan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun. Ayrıca imleme siteleride verilcektir. Ayrıca 642 Beğenili FACEBOOK SAYFASI yanında hediyedir.

Adsense ile gelir sağlamak isteyenler icin hazır ve dopdolu bir site.

Ekledi: Site istatistiği

Site Price | www.ehliyettesti.net website worth is $ 612