Odeme aşamasıSistemi sectim ve gerekli olan şeyleri her şeyi sepete ekledim, kredi kartına falan taksit yaptırmıyorum, banka kartıma yukledim parayı direkt odeyip işlemi tamamlamak istiyorum, bilgilerimi girdim ve odeme yaparken bir hata oluştu 3 4 defa girdim yine aynı hata, onay vermiyor, kart bilgileri yanlış diyor vb. hatalar.
Sonrasında havale yontemine gecmek istedim ama kafama takıldı illa ben kart ile odemek istiyorum dedim, muşteri hizmetlerini aradım yardımcı oldular başka bir tarayıcıdan deneyin bizim sitemizde bir hata yok dediler, banka ile goruşun gibi şeyler dediler, banka ile goruştum farklı bir tarayıcıdan denedim yine aynı hataları verdi. Banka ile sitenin muşteri hizmetleri arasında 5 6 defa gittim geldim derken beynim yandı pes ettim, havale ile odedim

Montaj aşması ve kargo sureciYaklaşık 1 hafta sitede montaj aşamasında yazıyordu, sonra telefona mesaj geldi montaja başlanmıştır diye, yanlış bilmiyorsam stokta olmayan urunleri sattıkları icin boyle bir şey oldu, mesaj geldikten 2 gun sonra kargoya verildi, toplamda pazar gunlerini saymazsak 9 gun icinde sistem elime gecmişti. Bir sıkıntı olmadı gonderim surecinde soz verdikleri 10 gun icinde teslim etmişlerdi.
PaketlemePaketleme gayet guzeldi hicbir sıkıntısı yoktu.

Yaşadığım sorunlar ve cozumleriAldığım kule tipi soğutucu yuzunden ekran kartını yerine takamıyordum, zar zor bir şekilde ekran kartını taktım ama soğutucu ile ekran kartı birbirine yapıştı.

Calıştırmak istemedim bu şekil, burada bir konu actım yardım istedim aldığım oneriler soğutucuyu değiştir, kasayı değiştir, ana kartı değiştir guzel cevaplar aldım, ama ters bir şey var 1 kac arkadaş da yazdı ters duruyor logoya baksanıza diye, hemen soktum ve duzelttim ekran kartı rahat bir şekilde oturdu sorun duzeldi.

Soğutucunun ustundeki fan bile doğru takılmamıştı ilk onu duzelttim zaten, bunu takan ve testlerini yapan ekibe teşekkur ediyorum. Testi nasıl yaptılar bilmiyorum ama, Windows 10 yuklu ve BIOS ayarları yapılmıştı.
Bu sorunu cozduk ama şimdi kendi yaptığım bir hata var bilgisayar acılmadı ekran kartına bağladığımız guc kabloları ile biraz sıkıntı yaşadım tam takamamışım veya yanlış takmışım bilmiyorum bilgisayara guc gelmiyordu hicbir şekilde biraz kurcaladım yine onların hatası sandım, muşteri hizmetlerini aradım ve dedim bilgisayara guc gelmiyor birkac soru sordu mouse ve klavyede ışık yanıyor mu diye, yanmıyor dedim sonrasında birkac dakika bekleterek galiba soğutucuyu takan ekiple konuştu herhalde, ve benden kasayı geri gondermemi istediler tabii benim moral falan kalmadı daha yeni gelmiş elime, tamam dedim kapattım gondermedim. Birkac araştırma yaptım hatanın bende olduğunu buldum onu da hallettim. Muşteri hizmetlerine bilgili oldukları icin teşekkur ediyorum. Artık her şeyi kurdum ve bilgisayarı actım guzel bir şekilde calışıyor hicbir parcada sıkıntı yok bu da boyle bir deneyim oldu bana.
Genel olarak bakarsak kargo ve paketleme guzeldi dedikleri gunde geldi, odeme kısmı herkese oluyor mu şu sıralar bilmiyorum belki bana denk geldi daha onceden kart ile alışveriş yapmıştım bir sıkıntı yoktu, soğutucuyu ters takmaları kısmı ayrı bir dert, muşteri hizmetleri yıne bana mı denk geldi bilmiyorum cok bilgili kişilerdi

Neyse benden bu kadar goruşlerinizi bekliyorum veya sizin de yaşadığınız sıkıntılar varsa.