Merhabalar forumdaşlar, aylar once aldığım Rampage SMX-63R incelemesini sizinle paylaşacağım.

Şimdi mouse goruntusel olarak benim sade ve RGB yapılı mouselar hoşuma gittiğinden almıştım tabii bazı şeyleri goz onunde bulundurdum. Ben DPI olarak maksimum 6400 DPI kullanabiliyorum ve daha ustunu kullanmam zor kontrolu zor oluyor benim icin kablosunun uzunluğu (1.8 metre) orgulu oluşu ve tuş tıklama omru (10 milyon) bunlar benim icin yeterli ozellikler arasındaydı.
Kullanım olarak CS:GO gibi oyunlarda ani donuş gecikme vs. sorun yaşamadık kendisi ile.
RGB ışıkları belirli modlar ile değiştiriliyor ama ben bazen kapatıyordum ya da ışığını duşuruyordum. Bazen de acıyordum guzel bir goruntu oluşturuyordu.

Şimdi dayanıklılık, kalite kısmına gelelim.
Mouse dış boyasında yavaş yavaş atmalar gozlemledim ve alt kısımlarda ciddi derecede kaplamaları soyulmaya başladı.
Mouse RGB mod atadığınızda bunu birkac gun yapıyor sonra mod değiştiriyor kafasına gore 4 mevsim moduna geciyor vs.
makro programı ayarlama yapıyorsunuz sonra bir şey değiştirmek istediğinizde program acılıyor ama hicbir yere tıklayamıyorsunuz ve bir daha indirmek zorunda kalıyorsunuz.
Kulaklık taktığınız zaman ışıklar hareketleri yuzunden vızz vızz ses geliyor mouse cıkartılınca bu ses kesiliyor.

Yani bu yonleri yuzunden sınıfta kaldı.
Fiyatı Hepsiburada: 110 TL idi.

Para olsa Logitech alırdım ama fiyatlar malum cok yuksek.