Urun kablosunun uzerinde harici bir ses ve mikrofon kontrolcusu bulunuyor. Ayrıca urune Y donuşturucu takılı olarak geliyor. Ayrıca urunun kablosu orgulu yapıya sahip.

Urunde cıkarılabilir bir mikrofon var. Mikrofon kalitesini beğendim. Dip ses yok ve patlama yapmıyor. Ses kaydını paylaşacağım. Mikrofonda ayrıca bir orgu bulunmuyor. Mikrofon girişi centikli bir yapıya sahip ve yanlış takmaya uygun değil. Bu sayede mikrofonu cıkarıp takan kişiler surekli ayar yapmak zorunda kalmıyor.

Hoparlorlerde 50mm surucu kullanıldığı belirtilmiş. Bilmem. Acıp bakmadım.
Kulağımız taktığımız kısım ise delikli yapıya sahip ancak sıcak havalarda terlemeye yol acabilir. Buna kim yol acmaz diyorsa yalan soyler.

Kulaklığım beğenmediğim kısmı ustu oldu. Bu kısımda sert plastik yerine bez kullanmayı tercih etmişler. Epey hassas duruyor bu kısım. Hor kullanımda kolayca zarar gorebilir. Kafa bandının ust kısmı bu şekilde. Alt kısım ise yumuşak ve kafanın şeklini alıyor kolayca. Ayara gerek yok.

Ayarlama şansımız ise elbette var. İki taraftan da kademeli olarak ayarlanabiliyor.

Urunde renkli kısımlar dışında coğunlukla plastik malzeme kullanılmış.

Gelelim ozete. Urun genel olarak fiyatının karşılığı diyebilirim. Bazı yerlerde fiyatı duşurmek icin ucuz urunler tercih edilmiş. Bir ust fotoğraftaki plastikler buna ornek gosterilebilir. Ancak sorun yapacak gibi değil. Tabi ki bunu uzun kullanım sonucunda goreceğiz. Renkli kısımlar ise sanırım aluminyum. Gayet kaliteli duruyor. Kablosu da orgulu. Kalite olarak beğenmediğim tek kısım kulaklığın ust kısmı oldu. Yıpranmaya musait. Konfora gelince şimdilik gayet iyi ve ağırlığı da rahatsızlık vermiyor. Gayet konforlu olduğunu soyleyebilirim. Ancak yeni nesil kulaklıkların alternatifini bulamadığım şekilde hepsinde bir durum var ki nefret ediyorum. Ancak alışmak zorundayız. Kulaklığın alt kısmında, yani kulak memesinin altına gelen kısımda bir acıklık var. Bu Corsair Void'den Arctis 7'ye kadar her kulaklıkta var. Bu kulaklığa has bir şey değil. H1500'den beri 5. kulaklığım ancak hepsi aynı. Mecburen alışacağım. Genel anlamda kulaklık boyle. Onerir misin derseniz, eğer şu malum markaların kulaklıklarını alacaksanız, onun yerine bunu alabilirsiniz. Bu butce icin gayet iyi buldum ben. Malum doların durumu ortada. Ha fiyata gelmişken Teknostore'dan urunu 230 TL'ye aldım. Linkini paylaşacağım.
Mikrofon testi:
Son olarak bne:
Kulaklığı CS:GO ve RDR2'de deneyimledim arkadaşlar. Cevresellik konusunda hic de fena değil. 7.1 kadar carpraz seslere nokta atışı yapamasa da genel olarak cevresel bir ses sunuyor. Sesin carprazdan geldiği anlaşılıyor rahatca. Ses şiddeti de gayet iyi. CS:GO'da duşuk seviyeli ayak sesleri de duyulabiliyor.