1) Vatan Computer ve Samsung İncelemesi
2) Vatan Computer ve Samsung İncelemesi 2
En son size 2 ay once yazmıştım. Arada baya uzun zaman olmuş. Bu zamana kadar neden yazmadım acıklamak istiyorum oncelikle. Kişisel proplemlerim vardı universite sorunları vs derken telefonun sorunlarına bir zaman sonra kendimi alıştırmaya karar verdim. En son incelememdeki son paragrafı okursanız cok attım tuttum. Baya hırslı davrandım . Bknz alıntı (((((((Sonuna kadar hakkımı arayacağım. Hakem heyeti. Tuketici mahkemesi. Anayasa mahkemesi ne varsa gideceğim. Gerekirse yurtdışındaki tuketici mahkemelerine başvuracağım. Bu dolandırıcılığı kabul etmeyeceğim. Size tavsiyem vatan'dan urun alırken 2 kez duşunun. Ve asla Samsung telefon almayın.)))))) bole olmuştu tam olarak. Ailem de cok sorun ediyorsun zamana bırak demişti. Ben de yine teknik servise verip telefonsuz kalmak istemedim. Biraz goz yumdum diyebilirim. Ama icden ice arka kapağın gıcırtısı deli ediyordu beni. Kasması, donması cabasıydı zaten. Android diye bir zaman sonra kendimi kandırmaya başladım. İşte 2 ay boyle gecti surekli kafamda deli sorular vardı. Ama şole guzel bir yanı vardı da note 4 herşeye rağmen iyi telefondu. Oyunlarda fena değildi. İnternet deneyimide iyi sayılırdı. Tabi 2 bin tl gibi bir rakam verince o ara sıra kasmalarda enayi havası yaratmıyor değildi. Gel zaman git zaman universite işi yalan olmuştu. Kıbrısı kazanmıştım ailem maddi imkansızlıktan dolayı gonderemedi. 100% burslu olmasına rağmen. Ben de işten cıkmıştım. Ve ramazandan sonrada koye gittim. Oyle bole zaman gecti. Eski işyerimden kalan paramı aldım. Surucu kursu işini hallettim. Malum eylulden sonra stajerlik başlıyor. Yaş olmuş 20... Şu an işsizim. Pazartesi iş aramaya başlıcam. Ama sorunlarımda yavaş yavaş bitiyordu. Ve aklıma note 4 geldi