Karşınızda Logitech F710, şimdi kutu iceriğine bakalım;
Kutunun icerisinden Nano alıcı, Garanti belgesi, Başlangıc kitapcığı, Turkce kullanım kılavuzu ve uzatma kablosu cıkıyor. İcinde herhangi CD-DVD yok. Driver'ı Logitech'in sitesinden Logitech Gaming Software adlı programı indirebilirsiniz. Kendine ait Driver'i yoktur. Daha da yakından bakalım..
İyi bir performans icin Gamepad ile Nano alıcısının uzaklığı 2.6 m olması gerek. 2,4 GHz kablosuz bağlantı hızı olduğunu da belirtelim. Uzatma kablosu bu şekilde, uzakta oynayacksanız işe yarayacaktır.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gayet şık ve ele oturan bir tasarımı var
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Arka tarafa bakalım siyah bolgeler kadife tasarım gayet rahat hoş, 2 saat boyunca oyunca oyun oynadım yaz aylarına rağmen elimi terletmedi. 2 adet Duracell pille geliyor bu pillerin 1 ay rahat dayanabildiği soyleniyor. Bu arada pillerin altında bir boşluk var oraya Nano alıcısını koyabiliyoruz bu da kaybetme oranımızı duşurur ve bir yere giderken taşımamızda kolaylık sağlar.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Trigger tuşları estetik duruyor
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
XInput ve DirectInput switchine daha da yakından bakıyoruz. XInput'a aldığımızda Dijital(Arrow) butonları DirectInput'a aldığımızda ise Analog'lar devreye girer. Bu arada Gamepad desteklemeyen oyunları oynamak istiyorsanız XInput'a getirerek Logitech Gaming Software programını acın, bu programdan Klavye'deki herhangi bir tuşu Gamepad'deki herhangi bir butona atayabilirsiniz.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Trigger ve Bumper tuşlarına daha da yakından bakıyoruz. Her iki tuşun da sertliği tam kıvamında, ne cok ağır ne cok hafif. Trigger tuşları resmen XBOX Controller'indeki gibi, cok hoş boş zamanlarımda basıyorum
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Logitech F710'un tuttuğumuz yerlere bakıyoruz. Kaymaz kaucuk malzeme kullanılmış. 2 saat oyun oynadım elim hic mi hic terlemedi. Kalitesiz Gamepad'ler gibi el ağrıtmıyor.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
En sevdiğimiz (X,Y,A,B) butonlarına bakıyoruz
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Analog ve Dijital(Arrow) butonlarına bakıyoruz. Dijital butonlar bildiğimiz gibi. Analog'lar elimi hic ağrıtmadı ve terletmedi, Analog'un ustundeki kılıfı rahat, kalitesiz Gamepad'ler gibi el acıtmıyor. R3 ve L3 tuşları kıvamında.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Şimdi de kontrol paneline bakıyoruz, baktığımızda Geri, Başla, Mod, Titreşim I/O ve Logitech butonlarını goruyoruz.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Evet, biraz da oyun deneyimimden bahsedeyim yaklaşık 2 saat oyun oynadım. Oynadığım oyunlar Fifa 15 ve Far Cry 4'tu iki oyunda Gamepad'le muthiş zevkli oluyor 2 saat boyunca yaz aylarında olmamıza rağmen elim hic terlemedi ve ağrımadı. Hic bir butonda tutukluk olmadı, uyumluluk sorunu zaten yok, tepki suresi olarak da hic bir sorun yaşamadım ama ileride yaşanabilir. Siyah olan bolumler kadife tasarım. Yan taraflar kaymaz kaucuk malzeme. Cok rahat bir şekilde oyun oynadım, uzun sureli oyun oynayanlar icin dizayn edilmiş diyebilirim.
İncelememe goz attığınız icin teşekkurler..
Sorularınızı cevapsız bırakmayacağım