Merhaba arkadaşlar, sizlere Amazon' dan satın almış olduğum, oyuncular icin uretilmiş olan klavye, fare seti ve yine bir oyuncu kulaklığı olan bir urunu acemi duzeyde bir incelemesini yapacağım. Fotoğraflara alt kısımda yer alacak ve akabinde kendi goruşlerimle birlikte, teknik ozelliklerine de yer vereceğim... Umarım hoşunuza gider.

Cooler Master Storm Devastator Siyah Yeşil LED' li Klavye + Mouse Set:

Genel Bakış: İlk bakışta oyuncular icin yapıldığını bariz bir şekilde anlayabiliyoruz, zira ışıklandırma gozlerimi ilk alan detay oldu. Metalik bir klavye olmayışı kullanımda eksi bir şey katmadı, bana gore...
Fare ise daha once tecrube etmediğim bir tarza sahip olduğu icin, beni buyuledi diyebilirim. Elin icinde yatay bir yapıya sahip oluşu ile F1 yarış aracı hissi veren bu fare, gercekten doğru ışıklandırmalar ile canavar gibi olmuş... Uzerinde DPI ayarlarını her an yapabilmemize olanak sağlayan tuş, beni cezbetti diyebilirim.

Teknik Ozellikler:

1) Fare:

- DPI: 800/1600/2000
- LED Arka Aydınlatma: Yeşil
- Ağırlık: 128 Gram
- Boyut: 11,9 CM boy x 6,46 CM en x 3,67 CM yukseklik
- Arayuz: USB

2) Klavye:

- Kısayol Tuşları: Medya ve ses ayarları
- LED Arka Aydınlatma: Yeşil, Tam Aydınlatma
- Ağırlık: 898 Gram
- Boyut: 449,7 CM boy x 148,4 CM en x 3,56 CM yukseklik
Dili: İngilizce Q

Fotoğraflar:

Creative Fatality Gaming Kulaklık:

Genel Bakış: Başta da dediğim gibi kulaklığı Amazon' dan almıştım. Ve ilk defa oyuncu kulaklığı kullanıyorum ve buna istinaden boylesine rahat bir kulaklık, gercekten normal muzik kulaklıklarından farkını ortaya koyuyor. İc kısımdaki kadife olması bir harika, konforlu! Kulağınız buyuk ise pek onermem. Ama oyunlarda ses kasmak ve ozellikle bas muzikler dinliyorsanız, gozun kapalı alabilirsin diyebileceğim bir kulaklık. Mikrofonda, kulaklığı tamamlarcasına harika ses iletiyor. Dışarıdaki sesi karşıya yansıtmıyor, sadece sizin sesiniz gidiyor. Gayet iyi!

Teknik Ozellikler:

- 40 mm Neodymium surucu
- Kadife kaplı kulaklıklar
- Aktif gurultu engelleyici ozellikli mikrofon
- 112 dB hassasiyet
- 2.4 m kablo uzunluğu

Fotoğraflar: