Arkadaşlar benim son 2 haftadır kullandığım bir yontemi sizinle paylaşacağım. Muhtemelen biliyorsunuzdur ancak bilmeyen arkadaşlar da faydalansın bu işten.

n11.com u biliyorsunuzdur hepiniz. n11.com un telefonlar icin uygulamasında sallamatik denen bir ozellik var. sallamatiği her gun sadece 1 kez kullanabiliyoruz ve telefonunuzu ne kadar salladığınıza gore size 0 ile 100 arasında puan veriyor. Puanlar 11 gun hesabınızda kalıyor ve sonra siliniyor.

Her 100 puan=1 tl olduğu icin 11 gun salladığınızda 11 tl indirim kazanıyorsunuz. e peki 100 puan nasıl yapacağım inanın cok kolay. hele iphone larda daha da kolay. deneyin gorun.
Peki 11 gun salladım 11. gun sonunda ne yapacağım hemen gireceğiz uyeliğimize n11den ve bakacağız. Ancak dikkat edelim kargo ucretsiz olanı sececeğiz ki cebimizden para cıkmasın Siliconpower 8gb U03 Usb Flash Bellek Ucretsiz Kargo. 23982431 - n11.com

Ben bu urun buldum mesela 12.9 tl ve ucretsiz kargo bizin 11 tl indirimimiz var yanı 8gb usb belleği sadece 1.9 tl ye satın alabiliriz. Bunun gibi gercekten cok fazla şey alabilirsiniz. Kucuk ucuz mause tan tutun evinize zeytinyağına kadar .

Dikkat etmeniz gereken şey n11 uygulamasına girdiğinizde uye girişi yaptıktan sonra sağ taraftaki menude sallamatik var. sallamatiğe tıkladığınız an sureniz başlar tıklayın ve hemen sallayın.
Sallamaktan kastım ne peki?

bu şekilde sağa ve sola sallamak. Hadi gelin hep beraber n11 i somurelim