Herkese merhaba; Evde neredeyse butun siteleri araştırdım Teknosa ve Bimeks fiyatları cazip geldi 700 TL fiyattan bahsediyorum. Neyse gittim Teknosa'ya telefonun 750 TL olduğunu soylediler, ben de az once 700 TL'ydi nasıl oyle oldu falan dedim carşıda 650 TL'ye alırım ben bu telefonu dedim işte başladı zırvalamaya onlar kacak falan sonra gittim tanıdık bir telefoncunun yanına işte bana bu lazım dedim baktım inceledim fiyatı 660 TL'ye indirdim aynı telefon Telpa garantili fark yok yani. Aldım getirdim eve telefon 10 numara 5 yıldız, ben bu kadar performans beklemiyordum cok zarif ve şık. Google anlaşmalı olduğu icin telefon Google arayuzle geliyor arayuzu harika diyebilirim telefon saf Android işte, gerekenleri kurdum Snapdragon 410 işlemcisi ve 2 GB RAM'i cok iyi iş goruyor. Telefonda herhangi bir bozukluk hata gormedim ses sorunu falan hicbir şey yok. Samsung Galaxy E7 almıştım kamera hatası veriyordu iade ettim Asus Zenfone 6 alacaktım Intel işlemcili ve telefon kalıbı cercevesi vs. kaba olduğu icin almadım iyi ki de bunu almışım. Telefonun kamerası fiyatına gore cok iyi. PPI değeri cok iyi 720P ekranı 1080p gibi, aradaki farkı anlayamadım bu da cok iyi. Telefon cok guzel alacaklara tavsiye ederim, tabi daha alalı 1 saat oldu kullandıkca goreceğiz her şeyi. Bu arada kulaklık kalitesi de bu fiyatta bir telefon icin cok iyi.