Evga GTX 960 SuperSC ACX 2.0 2G - İntel i5 4460 - Kingston HyperX Savage Red 8GB 1600Mhz RAM - Zalman Z3 Plus Kasa - Corsair VS550 80+ PSU - WD Caviar Blue 1TB - Asus H81M-Plus Anakart
Coğu parca geldi, bugun de ekran kartı ve kasanın gelmesini bekliyorum. Monitorun ayrı bir incelemesini yapayım dedim. Genellikle sistem tavsiyelerinde gorduğum icin alacak olan arkadaşlara yardımcı olmak istedim. Daha once de incelemesini bulamadım. Oncelikle bu monitoru almamın sebepleri;
- AOC marka olması. ( DELL marka başka bir monitor ile surekli kıyaslayıp durdum ama son olarak bunu sectim.
- Fiyatının uygun olması
- DVI girişinin bulunması
- Full HD olması ( Daha once laptop kullanıyordum ve HD gercekten cok da zevk vermiyordu, bu saatten sonrada 1920*1080 cozunurluğunun altında monitor alınmazdı herhalde.)
Oncelikle şunları belirteyim kutuyu ilk actığımda monitorun altında masada durması gereken yer dumduz geldi ve onu eğerken kırılacak sandım. Fakat uretimle alakalı galiba o menteşesi biraz fazla guc istiyor. Sorunsuz bir şekilde hallettim. Kutu iceriğinde kullanım kılavuzu gibi nasıl kurulacağına dair bir bilgi vermemiş ama o da gayet kolay. Urunu hepsiburada.com'dan aldım. Urun 3 gun sonra elime gecti ve herhangi bir sorun cıkmadı. Monitor mat ekran bunu belirteyim fakat cercevesi cizilebilir ve parlak. Cercevesi diğer monitorlere gore kalın ama benim icin pek bir onemi yok acıkcası. Urunun fotoğraflarını aşağıya koyayım. Monitoru daha oyunlarda kullanma fırsatım olmadı ( diğer parcalar gelmediği icin ). Masaustune geldiğim zaman da bilgiler paylaşacağım. Sormak istediğiniz soruları cevaplamaya calışırım.