Casper bilgisayarların cok ısındığı soyleniyor. He bu doğru cunku kardeşimin kullandığı Casper dizustu havaya ucacak sanırım. Neyse ki şansıma iyi, pek ısınmayan bir Casper geldi. Size boşta ve yukte(BF3 Oynarken) ki sıcaklık değerlerini paylaşacağım.
Boşta: (BF3'ten cıktıktan 15 dakika kadar sonra)
Yukte:
Sistemin iyi yanları:
+ 1 sene once 1400 TL ye almıştım. 1400 TL ye cok bir şey beklemiyordum hele Casper ise ama o kadar kotu değil. Fiyatına gore iyi performans verdiğini soyleyebilirim. Casper bu ne yapacağı belli olmuyor.
+ GT 840M oynadığım PC oyunlarında beklentimi oldukca karşıladı(BF3, CS:GO, LoL, H1Z1)
+ HDD ye O.C gibi bir şey var mı bilmiyorum ama sistem 10-12 saniye icinde hazır duruma geliyor. Oysa SSD kullanmıyorum.
+ Casper olduğu icin aşırı ısınır sanmıştım ama abartılacak kadar bir şey yokmuş.
+ Ses sistemi nedense cok iyi geldi. Muzik dinlerken ne seste yırtılma ne de oyun oynarken bir sıkıntı olmuyor. Mikrofonu da cızırtı vs. yapmıyor.
+ Yaklaşık 2,2 KG olduğu icin rahatlıkla taşınabiliyor.
Sistemin kotu yanları:
- O bir Casper. Guncel Bios bulamama, rezalet bir teknik servis vs. hepsi onlarda.
- Eğer harici bir klavye ile değil de kendi klavyesi ile oynayacaksanız guneş kremi falan surun yoksa eliniz kızarabilir.
Urune Ait Resimler: (Kendim cekemedim cunku telefonum serviste)