Urunu almak isteyenler icin buraya linki bırakıyorum, bakabilirler.

QP Prism 80x30 Mousepad 80 x 30 cm boyutlar
Oncelikle QP'nin sitesindeki kadar parlak değil cok az bir miktar karartılmış gibi ama sensorler icin cok parlak yapmamışlar zannedersem. Neyse mouse yuzeyi gayet guzel, kayıyor. Kenarları dikişli ve herhangi bir beyazlık falan yoktu, tertemiz geldi. Uzerindeki desenler ve firmanın logosu derin hatlarla cizilmiş yani 144P gibi değil 1080P gibi umarım anlatabilmişimdir. Bazı mousepadlerde uzerine basılan desen net olmuyor, bulanık oluyor.
Mousepad 80x30 boyunda. Klavyem 46 CM yani bana mouse icin 34 CM alan kalıyor ki onceki kullandığım mousepade gore (Steelseries QCK 32 CM) buyuk olduğu icin yeterli geldi. İsteyenler 90x40 boyutunda aynı markanın farklı urunlerine de bakabilirler. (QP Honeycomb XL ve QP Hexa)
Mousepadin alt yuzeyi masayı cok guzel kavrıyor, hareket cok zorlamadığın surece etmiyor.
Onceki kullandığım Steelseries QCK mousepade gore biraz ince, hatta yarı yarıya. Ama o mousepadde kenarlarda dikiş olmadığı icin her yerden soyulmuştu ust yuzeyi kenarları hep havaya kalkmıştı. Dikişli modellerde bu sorun olmuyor.
Urunun artıları;
1- Desenler cok keskin hatlara sahip.
2- Kaymıyor.
3- Mouse guzel kayıyor.
4- Klavyeyi elinizle ittirmediğiniz surece kaymıyor. Ama ittirmenizi onermem mousepad cizilebilir.
Urunun eksileri;
1- Renkleri cok az miktar karartılmış gibi. Cok parlak değil, ama sorun teşkil etmiyor.
2- Daha kalın olabilirdi.
Sonuc: QP Bilişim'in kendi uretimi mousepadlerinden birisi olan QP Prism'i tavsiye ederim. 59 TL'yi hak eden bir urun diye duşunuyorum. QP yine kalitesini konuşturmuş. Tabii ki HyperX ve Steelseries QCK Mass gibi urunlerle karşılaştırmak yanlış olur ama bu fiyata bundan iyisi Şam'da kayısı.
Son olarak fotoğraflarla incelemeyi sonlandırıyorum. İncelememi okuyan okumayan herkese teşekkurler.