- Program C# .NET ile maksimum performansı sağlamak adına CPU ve Memory Reduce kullanılarak geliştirilmiştir.
- Dışarıdan geliştirilebilir olması adına,isim ve soyisimler icin kendi veritabanımızı kullanmak yerine,isimler ve soyisimler adında metin belgeleri oluşturup sizin secmenize olanak sağladık.
- Acılan mailleri kaybetmemeniz icin,mailer adındaki metin belgesine yazma fonksiyonu ekledik.
- Google algoritması otomatik proxy switch olayını engellediği icin tek proxy sistemi ekledik.
- APPData ve bazı tarayıcı verilerini tek tuşla silebilebilmeniz icin,temizleme fonksiyonu ekledik.
- Google yapay zekası cercevesinde sorunlar oluşuran mouse efektleri ve sayfada kalma sureleri bilgimizce simule edildi.
Programın işleyişi kabaca şoyledir;Oluştur butonuna tıkladığınızda,gmail sayfasını acar,bekleme suresinin gecene kadar uyur,yine bir insan gibi butun formları doldurup submit eder.Ardından turkiyedeyseniz bir form acılır,hatırlarsanız google bu formu cıkardığında captcha olayını askıya almıştı.Burası en can alıcı noktadır burayı manuel olarak tıklyacaksınız,otomatikleştirilirse sorunlar yaşanabilir.Ardından alttaki bolume acılan mailleri listeler,kaydetmek istediğinizde butona tıklarsınız ve mailler.txt ye kayıt yapar..
Recovery mail otomatik olarak isim soyisime + 389 eklenerek yandex.com'a tanımlanır..
Not:Program herkezde calışacak diye birşey demiyorum,ben kendi squid proxy serverimde olan proxy ile sorunsuz olarak hesap oluşturdum,sizlerde bu şekilde bir sistem ile oluşturabilirsiniz diye duşunuyorum.
Not2:Malum sosyal medyalar yoğun olarak guncelleme yapıyor,bende elimden geldiği kadar programı satın alan kişilere ucretsiz olarak guncelleme imkanı sunacağım.Programda ciddi olarak emeğim var maalesef iade imkanı sunamıyorum.
Bu program icin istediğim fiyat sadece 100 Turk Lirası,tek bilgisayarda kullanılabilir.
Eğer sınırsız kullanım istiyorsanız 500 Tuk Lirasından satın alabilirsiniz.
Odeme olarak halkbank veya eft alabiliyorum.
***Guncellemeler***
- Google'ın tespitini zorlamak adına user agent secimi ayarladı,stabil olarak calışması adına temel user agentler eklendi.
- Mozilla,mozilla firefox,microsoft edge,microsoft internet explorer,google chrome gibi temel başlı tarayıcılar icin onbellek ve veri temizleme fonksiyonu eklendi.(ccLenaer dan farkı yok

- Son olarak Windows icerisine kaydedilen google verilerin coğunun temizlenmesi sağlandı.
- Lisans mekanizması guclendirildi,wen entegreli hwıd sistemi yazıldı.
- Obsfnin beraberinde getirdiği virus algılanması minimum duzeye indirgendi.(crypt kodları mevcut icinde)