Merhaba arkadaşlar. Technopat Sosyal forum uzerinden aldığım tavsiyeler doğrultusunda Samsung'un 27"lik 2K monitorunu aldım.
Oncelikle eski monitorumden sonra renkleri cok guzel geldi cozunurluk ve Samsung farkını hissettiriyor. İlk deneyimlerimden monitorden memnun olduğumu belirtebilir ve alacak arkadaşlara tavsiyede bulunabilirim.
Beni tek uzen ve sinir eden nokta ise, bu monitorlerin 144 Hz 1 ms 2K olarak sanki birer canavarmış gibi tanıtılması. Monitor "response time" duşuk durumdayken parlaklık ve renkler cok guzel.
Ancak ben rekabetci oyun oynayacağım, tepki suresini 1 ms yapayım derseniz, onceki monitorumde olduğu gibi parlaklık oynanmayacak kadar duşuyor. Yani kağıt uzerinde 144 Hz 1ms 2K olsa da işler kullanıcı yonune geldiği zaman sınıfta kalıyor. Ama tabii ki 3 bin TL'ye her şey mukemmel olamaz. Bahsettiğim durumu yaşamak istemeyen arkadaşlar 10K gibi bir butce ayırması gerekir diye duşunuyorum. Şimdilik deneyimlerim bunlar. Eğer ileride bir sorun ile karşılaşırsam buradan sizleri de bilgilendiririm.
Samsung LC27HG70QQMXUF 27" kullanıcı yorumlarım
İncelemeler0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- İncelemeler
- Samsung LC27HG70QQMXUF 27" kullanıcı yorumlarım