Muşteri hizmetleriyle goruşup (yeni bir modem isteyerek) aboneliğimi başlatmış bulundum. Yalnız bu abonelik Turk Telekom hizmet numarası ve sabit telefon numarası kontrolleri yapıldıktan sonra eğer geciş yaparsam 100 Mbps hız alamayacağım soylendi ki ben buna pek inanmadım. Kullandığım internetin 24 Mbps olduğunu soyledim ama arkadaş beni pek anlamadı her neyse yeni bir aboneliği kabul ettim. (kurulum ucreti almak icin..) abonelik sozleşmesini ise e-postama gelen mailden cıktısını aldıktan sonra gerekli doldurmaları yapıp MNG Kargo aracılığıyla ucretsiz bir şekilde yolladım. Teslim aldıklarını bilmedikleri halde bana ulaşıp belgeleriniz elimize ulaşmadı diye bilgilendirme yaptılar ve yollamış olduğum kargonun taraflarına teslim edildiğini soyledim ve kargo numarasını verdim. Bu durum beni cok rahatsız etti. (forumlarda gorduğum muşteri temsilcisi olayları falan) neyse aradıkları gun bulamadılar ne yaptılarsa ertesi gun gerekli kontrollerin sağlandığı ve kurulum icin Telekom saha ekibinin geleceği soylendi. Hala nasıl bu kadar hızlı olduğunu anlamadım ama ertesi gun kurulum ekibi yanında getirdiği ZXHN H298A modem ile kurulum tamamlandı. Resimde goreceğiniz kablo icin mucadele etmem gerekti nedendir bilmiyorum ama ben istemeseydim direk cantasına koyup goturecekti. Sonra 3 saat icerisinde internetim acıldı. Yaklaşık olarak icerisinde hafta sonu gunlerini de barındıran 1 haftalık surec oldu. İnternet kopması ve ani hız duşuşu hissetmedim. Ping olayı ise hic değişmedi. Sıkıntısını cekmediğim Turk Telekom'u bırakmaktan cok kararsızdım ama yeni taahhut ucretini aynı hız icin fazla buldum.
TurkNet muşteri temsilcisi konusu ise şoyle:

Şu ana kadar bir ciddi bir sorun yaşamadım. Yaşadığım sureci anlatmak istedim. Yanlışım olduysa affola.
Dosya Ekleri