QCY T5 Bluetooth 5.0 Kulaklık Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol Qcy T5 Bluetooth 5.0 Kulaklık Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a ozel indirimli fiyata satın alın.
Teknik Ozellikler
Bluetooth 5.0 6mm Surucu Capı Sesli Asistan Desteği Dokunmatik Yuzey Stereo Pasif Gurultu Engelleme IPX4 Suya Dayanıklılık Sertifikası A2DP, AVRCP, HFP, HSP Bluetooth Profilleri 10 Metre Kullanım Mesafesi Ortalama Kullanım Suresi: 8 Saat 120 dk. Şarj Suresi Ağırlık: 9 gram(Kulaklık) 56 gram (Kutu) Kutu Tasarımı
Hoş, sade, goze hitap eden bir kutu tasarımı bulunuyor.
Kutu İceriği
Kutu icerisinden bir adet kullanma kılavuzu, şarj kablosu, kulaklık ve kulaklık kutusu cıkıyor. Acıkcası kutu icerisinden yedek silikon cıkmaması beni uzdu. Urunlerin kutulanışı gercekten cok guzeldi, kargo firması kotu paketlese bile kargoda zarar gormesi cok zor.
Kulaklık Kutusu
Kulaklık kutusu oldukca hafif ve taşıması kolay. Kutunun uzerindeki minik ışık yanıyorsa şarj oluyor, yanmıyorsa şarj olmuş anlamına geliyor.
Kulaklıklar
Kulakların ergonomisi gercekten cok başarılı. Ne kadar zıplasam da hoplasam da kulaklıklar hic bir şekilde kulağımdan duşmedi. Ancak, kulaklık herkesin kulağına guzel oturmuyor. Benim kulağıma harika bir şekilde otururken kulakları cok kucuk olan ablamın kulağına oturmadı. Kulağınız buyuk veya orta boyda ise bu kulaklığı tercih edin. Kullanılan silikonlar oldukca kaliteli, uzun sureli kullanımda ağrı yapmıyor. Tasarımına bayıldım, zaten asıl satın alma sebebim uzun govdeli yapısı.
Ses Kalitesi
İnternet uzerindeki yorumlara gore coğu kişi ses kalitesinin ortalama olduğunu soyluyordu, bence ortalamanın ustunde. Basslar tahmin ettiğimden cok daha kaliteli, bass olduğunu hissediyorsunuz. Tizlerde aynı şekilde gayet başarılı, ne fazla, ne de az. Sesi %100 yaptığınızda dışarıya ses verdiğini belirteyim. Oyun performansına değinmeyeceğim cunku telefondan oyun oynamıyorum.
QCY T5 Kronik Sorunu : Şarj kutusunun şarjı epey azaldığında kulaklıkları kutuya koyduğunuz zaman otomatikman kapanıp şarj olmaya başlamıyor, el ile kapatmanız gerekiyor. Bu kronik bir sorun, gunluk kullanım da cok etkisi olduğunu duşunmuyorum.
Dokunmatik Yuzey
Kulaklığın kafa kısmında bir dokunmatik yuzey bulunuyor, bu yuzeyin fonksiyonları şu şekilde:
Cağrı Gelirken 2 Kere Dokunma: Gelen aramayı cevaplama.
Cağrı Gelirken 3sn. Basılı Tutma: Gelen aramayı reddetme.
Şarkı ve Video İzlerken/Dinlerken 2 Kere Dokunma: Şarkıyı/Videoyu durdurma.
Şarkı ve Video İzlerken/Dinlerken Sol Kulaklığa Basılı Tutma: Onceki şarkıya/videoya gecme.
Şarkı ve Video İzlerken/Dinlerken Sağ Kulaklığa Basılı Tutma: Sonraki şarkıya/videoya gecme.
Sol Kulaklığa 3 Kere Tıklama: Akıllı asistan.
Sağ Kulaklığa 3 Kere Tıklama: Oyun modu.
Dokunmatik yuzey pek hassas değil, sert dokunmanız gerekiyor. Bunun sebebi de kulaklığa istenmeyen temasta herhangi bir komutun calışmaması.
Mikrofon Kalitesi
Gunluk hayatta yaptığımız goruşmeler icin yeterli bir mikrofonu var.
Şarj Suresi
Marka ortalama 8 saat kullanım suresi veriyor. Kulaklığı yaklaşık iki saattir aktif olarak kullanıyorum, şarjı halen %100.
Umarım incelemeyi beğenmişsinizdir. @İbrahim Zdemir incelemelerin ustadı olarak incelemem hakkında yorum yaparsanız cok mutlu olurum.
Okuduğunuz icin teşekkur ederim, iyi forumlar.