Merhabalarrr
Bir sure once forumlarda yana yakıla tup bebek sureci hakkında detaylı bilgiler aradım. Birebir yaşanmış deneyimlenmiş olumlu yada olumsuz olan merakımı korkularımı endişelerimi heyecanımı bir nebze bastıracak birşeyler bulmak icin o kadar araştırma yaptım ki, ama ne yazık ki yeterli bilgiye ulaşamadım. Her ciftin sebebi ve tedavisi tabii ki bir olmuyor. surecler cok farklı olabiliyor. Ama sanki ortak bir noktada buluşacağımz birilerinden bilgi almak insanı bu stresli surecte dahada hafifletiyor. Bende dun başlamış olduğum tup bebek surecimi acısı tatlısıyla, heyecanı telaşıyla sizlerle paylaşmak istedim. Bir kişiye bile faydam dokunabilse ne mutlu bana
ilk adetimden beri pkos um. duzensizliğim 7 ayı bulabiliyordu. Daha o yaşlarda surekli ve hatalı (devletin bazı bilincsiz doktorları sağolsun) doğum kontrol kullanımlarıyla kilo uzerine kilolar aldım. Yani bu surece geleceğimi evlenmeden oncede biliyordum. Evlenir evlenmez kadın doğum uzmanımı sectim ve ilk 3 ay doğum kontrol kullanarak oncelikle yumurtlama duzenimi oturtmaya calıştık. 3 ay sonunda klomene başladık ama 1,5 sene sonunda hala pozitifi goremedik. her gecen ay doz yukseltmeye ragmen artık yumurtalarımda buyumuyordu. Aşırı direnc gosteriyordu. Doktorum artık Tup bebege yonelelim dedi ki zaten bizde dort gozle bunu duymayı bekliyorduk Ve artık adetimin gelmesiyle tup bebek surecine bizde başlamış olduk bu surecte yaşadıklarımızı gunleriyle sizlerle paylaşmaya calışıcam. Umarım bir faydam dokunurr. Allahım hepimize hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsinn Bismillah diyip başlayalım o zaman