Dostlar selam oncelikle daha once hic monitorum olmadığı icin ve hic inceleme yapmadigim icin salak sacma bir konu olabilir. Bu yuzden ozur diliyorum.
Oncelikle urun N11 uzerinden indirimli fiyatı ile 1200 ₺ gibi 144Hz icin makul bir fiyata aldım. Akat 24"in veya VA ya da IPS panelin yerini aratmadı. Dikkat aratmadı diyorum cunku daha once TN panel kullanıyordum 9 yıldır.
Oncelikle urun TN panel ve 21". Arka kısmında 2 ızgaralı bir hoparloru bulunuyor. Film ve dizi izlemek icin gayet yeterli. Muzik bile dinlenir iyi ses veriyor.
Tasarım olarak arkasındaki şeritli tasarım cok hoşuma gitti. Monitor acık iken beyaz, uyku modunda iken ise turuncu yanan bir adet de ledimiz var guc tuşunun ustunde. Guc tuşunun yanındaki 4 adet tuş ile parlaklık, renk modları, goruntu girişleri, guc kullanımı, menu pozisyonu ve management bolumunden fabrika ayarlarına sıfırlayarak işlemler yapabiliyorsunuz.
Monitorde VGA ve HDMI girişleri bulunuyor display girişi mevcut değil. Fakat bu FreeSync kullanamayacaginiz anlamına gelmiyor. Yanında muhtemelen HDMI 2.0 kablo ile geliyor cunku Radeon ayarlarına baktığımda FreeSync acabiliyordum.
Ayrıca anlamadigim bir şey var: Windows ayarlardan 144Hz seciyorum fakat acılışta current mode: 100 Hz yazıyor.
Goruntu atamıyorum cunku sistem Boot hatası veriyor. SSD'yi gormuyor sanırım. Cıkarıp yeniden takmayı deneyeceğim.
HP X22 6ML40aa incelemesi
İncelemeler0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- İncelemeler
- HP X22 6ML40aa incelemesi