Merhabalar, uzun suredir kullanmakta olduğum Galaxy buds kulaklığımı indirim doneminde almayı duşunenler icin incelemek istedim.

● Oncelikle tasarımdan başlayalım malzeme kalitesi gercekten başarılı dokunduğunuzda Premium hissi rahatlıkla verebiliyor size kutu kucuk ve kullanışlı her yere konulabiliyor neredeyse bir cakmak boyutunda,
Kapak ilk başlarda biraz dandik gozuktu gozume ama şuana kadar en ufak sıkıntı yaşamadım tasarım genel olarak guzel ve kullanışlı.

● Ses kalitesine gelecek olursak piyasada ki coğu kulaklıktan başarılı baslar temiz ve net, tizler yerinde ve guzel ama ne yazık ki ses bana bir miktar kısık geldi daha oncesinde EarPods kullanmış biri olarak EarPods'a gore oldukca az geldi ses biraz daha yuksek olabilirdi, dış mekan sesini gercek zamanlı olarak aktarması enfes bir ozellik muhabbet ederken karşınızdakini kulaklıkları cıkarmadan en ufak bir gecikme olmadan rahatlıkla kullanabiliyorsunuz, genel olarak ses kalitesi ortalamanın uzerinde. Ek olarak mikrofon kalitesi oldukca iyi her ortamda sesinizi karşıya temiz bir şekilde iletiyor benim gibi gunde 20 30 konuşma yapıyorsanız bulunmaz nimet.

● Şarj durumu yoğun kullanımda 5 ile 6 saat arasında goturuyor, kutusu sıfırdan 2 defa şarj edebiliyor 18-20 saat rahatlık ile kullanılabiliyor ayrıca kablosuz şarj desteği ile cok hızlı şarj oluyor isterseniz uzerinde bulunan Type-C portundan hızlı bir şekilde şarj edebiliyorsunuz şarj oranı genel olarak beni tatmin etti.

● Fiyata gelecek olursak şu an piyasada 550 ile 650 TL arasında bulunabiliyor, ilerleyen zamanda ne olur bilinmez ama bu fiyata alabileceğiniz en iyi kulaklıklardan derim rahatlıkla bir EarPods değil ama aratmıyor da indirimlerde kulaklık duşunen varsa kesinlikle tavsiye edebilirim.​