İlk aldığımda bir sıkıntısı yoktu. Bunun uzerine Samsung Canlı Destek ile goruştum. Bana en yakın servislerinde yer ayırttılar ve bu surec icerisinde Pandemi ve Online Eğitim olduğu icin ekstra bir monitor talep ettim. Gittiğim serviste bunu temin edebileceklerini soylediler ancak 5 iş gunu icerisinde servise gidemediğim icin randevu iptal edildi. Bunun uzerine tekrar canlı destek ile iletişime gectim ve iş saatlerinde getiremeyeceğimi belirttim. Kendileri servise tekrardan kayıt oluşturdu ve bana ulaşacaklarını, uygun gorurlerse evde gerekli işlemleri yapabileceklerini belirttiler. 2 gun sonra yetkili servis benimle iletişime gecti ve olu pikselin fotoğraflarını istediler. 2 ayrı noktada 3'ten fazla olu piksel mevcuttu.

Kendilerine olu piksel testi uzerinde yaptığım fotoğrafları gonderdim,panel değişimi yapılacağını soylediler ve 3 iş gunu sonrasında evime gelip yeni 0 panel ile değişimi 10 dakika icerisinde gercekleştirdiler. Bu surec icerisinde benden garanti kapsamında olduğu icin hicbir ucret talep edilmedi ancak faturam da istenmedi. Sadece ne zaman aldığımı canlı destek sormuştu. Ben de 1 yıl once dedim. Daha garanti bitimine 8 ay vardı. Seri No'dan bunu teyit etmiş olabilirler.
Panel sokulduğu icin kasada ufak tefek deformeler oluşsa da yerimden kalkmadan bu sureci başarılı şekilde tamamlanması tekrardan Samsung'un urun satış sonrası desteğine guvenimi arttırdı. Bu deneyimimi sizinle paylaşmak istedim.

Dosya Ekleri