ASUS ROG Gladius II Core adlı urunu 30 Ekim tarihinde İncehesap'tan satın aldım. Gaming Gecesi'ne ozel 299 TL idi. Yaşadığım şehir dolayısı ile kargo dun (10 Kasım) ulaştı. Sadece birkac saattir kullanıyorum, oldukca memnunum. Fiyatının hakkını veriyor.

Oncelikle kutu tasarımı ile başlayayım. Gozume bayağı şık geldi. Siyah ve kırmızı renkler hakim bu tasarımda. On tarafında farenin resmi, farenin ismi, ROG logosu ve Aura Sync desteklediğini belirten bir ibare var. Arka tarafında ise coğu kutuda gormeye alışık olduğumuz gibi urunun birtakım ozellikleri belirtilmiş.

Surprizbozan: Kutu Gorselleri

Kutu iceriğinde pek bir şey yok. Farenin kendisi, kullanma klavuzu, garanti belgesi...

Farenin kendisine gelecek olursak; tasarımı harika, tuş basış hissiyatı cok guzel, malzeme kalitesi gayet iyi, ışıklandırması da iyi sayılır. ROG gozu ise muazzam.

Surprizbozan: Fare Gorselleri

Armoury Crate, Armoury II gibi yazılımlar destekleniyor. Ben Armoury Crate kullanıyorum.

Surprizbozan: Armoury Crate İcinden Gorseller

Biraz da teknik ozelliklerinden bahsedeyim.
PAW 3327 adlı sensor kullanılmış. 6200 DPI, 220 IPS ve 30G ivmelenmeyi destekliyor. 1000 Hz tazeleme değerine sahip. Değiştirilebilir switch yapısı ile geliyor. Kutu iceriğinden yedek switch cıkmıyor maalesef. Omron D2F ve D2FC ile uyumlu. 6 adet tuşa sahip. 4 farklı DPI modu arasında geciş yapılabiliyor. Varsayılan olarak 400-800-1600-3200 DPI olarak geliyor. Yazılım uzerinden 100'er 100'er değiştirilebiliyor. 126 mm uzunluk, 67 mm genişlik ve 45 mm yuksekliğe sahip.

Fareyi cidden beğendim. Baş parmak tarafına denk gelen ileri ve geri tuşlarına kazara basmanız zor. Kullanılan malzeme dolayısı ile elinizi pek terletmiyor. Tuşların govdeden ayrı olması guzel bir ozellik.

Fotoğraf konusundaki amatorluğum icin ozur dilerim. Elimden anca bu kadarı geldi.