Merhabalar 2 yıllık evliyim hicbir gebelik olmadı biz de doktora başvurduk ve aşılama yaptırmaya karar verdik şu an aşılama tedavisi surecindeyim bugun tedavimin 7. Gunu akşam yedide iğne vuracağım kendime ve yarın sabah kontrole gideceğim en son gittiğimde henuz gelişen yumurtamın olmadığını soylemişlerdi Gunluk dozumu 50 ayrıca bende polikistik over var bakalım yarın neler olacak bu virus surecinde boyle bir tedaviye başladığım icin aslında uzgunum cunku psikolojik olarak cok etkileniyorum haberler moralimi bozuyor ve surekli hastaneye gitmek zorunda kalmak beni daha da uzuyor Tabii ki Her şey nasip fakat ne bileyim işte her kafadan ayrı bir ses cıkıyor psikolojik olarak surecten cok etkileniyorum Yumurtam gelişiyor mu gelişecek mi bilmiyorum aten bu tedavi surecleri Ayrıca zor İcinde bulunduğumuz durum her şeyi daha da zorlaştırıyor Bilmiyorum belki de Rabbim sınıyor diyorum Belki de bu surecte Rabbim bizi evlatla mujde eleyecek Kim bilir inşallah Rabbim isteyen herkese de bize de tez vakitte evlat sevincini yaşatır biliyorsunuz ki aşılamada tutma şansı cok cok yuksek değil aşılaması tutanlar kısaca sureclerini anlatabilir mi Lutfen benim durumumda olanlara moral olur belki Şimdiden teşekkurler...