Yaklaşık 15 gun once bir bilgisayarcı tanıdığım aracılığı ile 6000TL gibi bir fiyata aldım. 2 gun icerisinde temiz w8.1 ve butun gerekli programlar kurulu bir şekilde elime ulaştı.
Artı Yonleri:
Şu ana kadar butun oynadığım oyunları, en yuksek ayarda hic kasmadan oynayabildim. (Test yapamadığım icin tam FPS veremeyeceğim.) Klavye kısmındaki metal kasa (sanırım aluminyum/lityum karışımıydı) guzel ve sağlam bir hissiyat veriyor. Klavye ve yanında gelen fare kesinlikle cok kaliteli. (Klavyenin ve Fare'nin ledleri gece oyun oynarken cok etkili bir ışık veriyor) Ses kalitesi benim icin iyi bir kalitede. Ses icin Dynaudio tercih edilmiş. Yanında gelen klavye ve ekran arasına koymalık bez gayet kaliteli ve yumuşak. Fanları max. hıza almadığınız surece gayet sessiz. Eksi Yonleri
Oyun oynarken klavyenin WASD kısmı hissedilir derecede ısınıyor ve bir sure sonra eli rahatsız etmeye başlıyor. (Fanlar max. hızda olsa bile.) Fanlar max. hızdayken cok fazla ses cıkıyor. (Kulaklık takıp oyunun sesini acarsanız hissedilmiyor) İlk elime aldığımda klavye'de virgul tuşunu bulamadığım icin yaklaşık bir hafta virgulu başka yerden kopyaladım. Ancak virgul numerik kısmın altındaymış. Klavye sanki ingiliz klavye'yi andırıyor. Ve bu beni rahatsız etti. Bazı tuşların yeri değişik. (Virgul, noktalı virgul gibi.) Kamera kalitesi sanırım Full HD değil. Pikselleri sayabiliyorsunuz. Ben şu anda gayet memnunum. Ve aldığımada hic pişman değilim. Yakın zamanda oyun incelemeleri de koyabilirim.
Laptop ozellikleri:
Intel i7 4720HQ CPU
Nvidia GTX 970M GPU
16 GB 1600mHz. RAM
Super Raid2 256GB(2x128) SSD
1TB 7200RPM HDD
Killer E2200
Dual Fan
4K Output (Sadece cıkış veriyor)
Matrix Display
Alacaklara tavsiye ederim. Tabii ki benden size tavsiye bir de iyi bir kulaklık alın.
[ALINDI] MSİ Ge72
İncelemeler0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- İncelemeler
- [ALINDI] MSİ Ge72