Merhaba arkadaşlar.

Bugun, Amazon'dan almış olduğum Battlefield 4 Razer Messenger Bag'i inceleyeceğim. Cantayı 23 Temmuz'da sipariş gectim, 1 Ağustos'ta elimde oldu. Kargo ucreti 11$ idi. Chat ile konuşup, kargo ucretini sildirdim. Turkiye'ye i-Parcel ile geldi. PTS, dağıtıcı acente olarak Surat Kargo'yu secti.

Urun, Turkiye'de satılmıyor. Bu yuzden olsa gerek, canta ile ilgili Turkiye'de neredeyse hicbir kaynak yok. Bir onceki surumu olan BF3 versiyonu satılıyor. Sanalmarketim uzerinden 80 liraya alınabilir.

Tasarım

Razer'ın zaten BF4 icin ozel bir serisi var. Canta da, o serinin bir uyesi. Aslında, 15" laptoplar icin tasarlanmış bir canta fakat ben okulda kullanmayı duşunuyorum. Defter ve ders kitapları icine sığıyor cantanın.

Kapağı mıknatıslı yapıda, kapatması zor. Sağ ve soldaki cıt seslerini duyduğunuz zaman kapanmış oluyor canta. Kolay kolay acılmıyor, iciniz rahat olsun.

Cantanın icinde, resimlerden de goreceğiniz uzere 2 ana bolum var. Laptop icin kullanacaklar orta bolume laptopu, on tarafa şarjı mouse'u ve mouse pad'i koyabilir. İc tarafta kalan fermuarlı kısım zevk meselesi, bu bolum diğerlerine gore kucuk kalıyor.

Fiyat

Fiyatı normalde 80$. İndirime girmese de zaten alacaktım, indirime girmesi biraz daha erken almama yardımcı oldu İndirim ile birlikte 40$'a, 109 liraya, alabildim. 40$'ı hakeder mi derseniz; evet, hakeder. 110 lira verilir mi? Orası tartışılır. Asıl alma sebebim; tasarımını beğenmem ve BF4 temalı olması.

Sonuc

Bir cantaya ayıracak 100 lira butceniz varsa ve BF4 oyununu seviyorsanız, tam size gore bir urun

Kargo paketi:

Onden gorunum:

Yandan gorunum:

İc kısım:

Detaylı olarak cantanın dikişleri:

Hediye olarak verilen, Razer Snake Dog Tag. Bunu, Origin'den "Redeem Prduct Code"a tıklayarak etkinleştirebilirsiniz:

Ve diğer fotoğraflar: