Arkadaşlar merhabalar. Bu akşam Windows 10'a guncelledim sistemimi. Technopat videoları tabii ki cok yardımcı oldu burdan yonetim ekibine cok teşekkur ediyorum.

Nedenini bilmiyorum ama sanırım DX 12 ile LoL oyunun'da performans artışı oluyor. Sistemim zaten cok iyi, guzel FPS rakamları alıyordum ama bu kadar yuksek değildi. Yaklaşık 100-200 kadar bir FPS artışı soz konusu.

Bunun sebebi Windows 10 mu yoksa DX12 mi veya nedendir bilmiyorum. Sadece paylaşmak istedim. Cunku sisteme Windows 10'a guncellemek dışında hicbir şey yapmadım. Ayrıca yukleme ekranında da ciddi bir hızlanma soz konusu. Zaten SSD var hızlıydı ama daha hızlı. Bilmem anlatabildim mi.

Konuyu paylaşma sebebim şu; belki duşuk FPS ile bu oyunu oynayan arkadaşlarımız, Windows 10 ile daha rahatlayabilirler. Sadece iyi sistemler icin mi gecerli veya kotu bir sistemi de rahat ettirebilir mi bilmiyorum. Denemek lazım.

Rekor bende sanırım, sizlerde paylaşın da durumu gorelim.

Windows 10 ile;

* FPS: 1157 (En duşuk ayarlar, 1920x1080p)
* FPS: 950 (En yuksek ayarlar, 1920x1080p)

Windows 7 ile;

* FPS: 950 (En duşuk ayarlar, 1920x1080p)
* FPS: 800-850 (En yuksek ayarlar, 1920x1080p)

NOT: 1444p'ye de alabiliyorum ama oyle oynaması biraz alışılmışın dışında. Ancak grafikler gercekten cok ama cok guzel oluyor. Sadece sanki mouse tıkladığım yere gitmiyor ve bir ağırlık var gibi, kasma değil ama sanki bir şey beni tutuyor boyle engelliyor gibi ağır garip bir problem var. FPS değeri yuksek olmasına rağmen. Cozunurluk optimizasyon problemi var sanırım oyunun.

NOT: Tum suruculer gunceldir.

CS:GO sormayın, oynamıyorum iyi sosyaller!