Selamlar, teknolojik bir urun değil ama ilgisi olana umarım yardımcı olur. Urunu bu gun aldım, ilk izlenimlerimi paylaşıp ve sorunuz varsa elimden geldiğince cevaplamayı duşunuyorum.

Urunu hepsiburada.com'dan alacaktım, sebebi ise guvenilir ve daha onceki alışverişlerimde problem yaşamamış olmam. Ama kapıda odeme yapmayı duşunuyordum, ne hikmetse bu urunde mumkun değilmiş. Bende hizlial.com'dan sipariş verdim. Urunu 29.07.2015'te akşam ustu sipariş verdim, haliyle o gun icerisinde kargoya veremediler. Ertesi gun kargoya verdiler, bu gun 31.07.2015'te yurtici kargo tarafından teslim aldım. Fiyat kapıda odeme ucreti dahil 106 lira. Kargo ucreti yok, kredi kartıyla 100 liraya alabilirsiniz. Urunun kutusu ve kendisi hasarsız geldi ve memnunum. Yani başarılı alışveriş sonucunda hizlial.com'u tavsiye edebilirim. Kargo suresi hakkında şoyle bilgi vereyim, İstanbul/Buyukcekmece'de ikamet ediyorum, urun Cekmekoy'den geldi. Yurtici kargo takip sitesinden baktım. Urune gelecek olur isek, 102 CM capı var. Ev icin uygun, yeni olduğu icin yayları biraz sert. Gerci normali bu olmalı cunku buyuk trambolinler (Lunapark ve sahildekiler) gibi bir şey beklememek lazım. Kafayı tavana vurmamak icin, hem zaten ustunden fırlama ihtimalide boylece azalıyor. Ben 17 yaşındayım, 177 CM boyum ve 65 kilom var, problem yaşamadım ve tatmin etti. Yerden yuksekliği 22 CM, metreyle olctum. Duvar kenarına koyup, elimle destek alarak yukseğe sıcramayı denediğimde dengemi kaybeder gibi oldum. Zaten 5 dakika yapsanız terleyebilirsiniz, baya işe yarıyor. Kullanma klavuzu tırt, bir kac haraket gosterilmiş yapın diye o kadar. Montajı da anlaşılabilir bir dille belirtilmiş, zaten kolay. Saymadım ve unuttum ama 6 yada 8 tane demir cubuk icin cevirmeli yuvalar var. Oraların kapağını cıkartıyorsunuz, ayrı kutu ama aynı pakette gelen ayakları trampolini ters cevirdikten sonra cevirerek takıyorsunuz. Zıplamaya hazır durumda. Kırmızı rengini aldım, malzeme kalitesi iyi. Yayların bir kısmı kırmızı şeyin altından gozukuyordu, elimle hafif cekeleyere duzelttim şimdi gayet guzel. Şık duruyor, ayakları cıkartması kolay. İşiniz bittiğinde ayakları cat cat cıkarıp, kapı veya yatak altına surebilirsiniz. Bu urunu tercih etmemin sebebi ise fiyatına gore en buyuğu bu olması. Ev icin yeterli diyebilirim, zıplarken ayaklarınız sıkışık durmuyor. Yani kafanız rahat zıplayabilirsiniz, dikkat etmenize gerek yok aman kenara basmayayım, parmaklarım kopmasın falan diye . Fotoğraflar yok, uşendim eklemeye. Malum iPhone'dan PC'ye aktarması uşendiriyor biraz, isteyen olursa atabilirim. Kilo sıkıntısı yok, 80 kilo abimle test etmek icin beraber cıktık ama zıplayamadık, taşıdı yani. Hafif baskı uyguladık ayağımızı yerden kesmeden, problem olmadı. Her kilo ve boy kullanabilir diye duşunuyorum, hoş bir zımbırtı. Alma sebebim spor değil, zevkten ve can sıkıntısı .

Urun:
Delta Trampolin 40" DS 40 Kırmızı 10327027 | hızlıal.com
Delta 40 İnc Renkli Trampolin Ds 40 (102 Cm) Fiyatı

Okuduğunuz icin teşekkur ederim, herkese iyi forumlar.

Konuyu acıp, okuduktan sonra aklıma gelenler: Taşıması kolay, odadan odaya tekerlek gibi surebilirsiniz, ağırlığı 10 KG falandır, daire şeklindeki cercevesi (kırmızı şeyin altında kalan kısım) demir yada benzeri bir şey. Sağlam yani hunharca zıplayabilirsiniz, surerek goturmeyle de ağırlık problemi aşılmış oluyor. Zaten simitci tepsisi gibi kaldırsanız, kapılardan gecmez.

Bir şey daha, Youtube'a trampolin dance tarzı aramalar yaptırırsanız guzel haraketler cıkıyor. Bayanlar fitness salonunda bunla acma germe haraketlerini, muzik eşliğinde yapıyor. Gosteri grupları da varmış, yani boyle de değerlendirilebilir. Salona koyup, akıllı TV'den Youtube'a girip izleyerek, onların haraketlerini deneyebilirsiniz. Ama bana gore bu boş bir iş, sebebi ise benim kafam estiğinde ustune hunharca cıkıp zıplamam. Kalitesi guzel, almadan once videoları izlemenizi tavsiye ederim, ben izledim ve aldım. Hoşunuza gidiyor ve motive ediyor, oradaki hareketleri yapmanıza da imkan tanıyor alet. Videodakilerden eksiği yok diyebilirim.

Şimdi farkettim, cok zıplayınca ayaklar gevşeyebiliyor. Zıplarken problem değil ama elinizle ittirdiğinizde haraket eder gibi oluyor. Hemencik sol elle kaldırıp, sağ elle hızlıca biraz daha sıkarsanız ayakları problem ortadan kalkıyor. İsteğe gore pense gibi alet edevat yardımı ile cok sıkıda yapabilirsiniz, yalama olur mu bilmiyorum ama ben boyasına zarar gelmemesi icin yapmadım. Şuan sorunu farkedince tum gucumle sıktım problem bir daha olmaz diye duşunuyorum, olursa yazarım. Ayaklardan konu acılmışken pabucları da kaydırmaz bir malzemeden. Banyo fayansı gibi yerlerde bile kaymayan cinsten, buda bir artı.