Urunleri Amazon.com sitesinden satın aldım. Standart kargo ile 9 gunde elime ulaştı.
Kulaklık 44$ Amazon 220TL TR
MousePad 9$ Amazon 40 TL TR
Toplam Kargo Dahil = 59.92 $
Kutular klasik Steelseries kutuları demek isterdim ancak;
Kulaklık kutusu Siberia V2 kutularında olduğu gibi yarı pencereli değil tamamen karton. Yani icindeki ekipmanı acmadan hicbir şekilde goremiyoruz.
MousePad kutusu standart kutu. Uzerinde dokunabilmemiz icin ufak bir pencere var.
Kutu Acılımı ve İcerikler
Kulaklık kutusunu actığımızda plastik bir şablona 2 tarafatan bağlanmış bir şekilde kulaklığı gorebiliyoruz. Bu şablonun altından ise kullanım kılavuzu, garanti belgesi ve tekli Steelseries Logo stickerı cıkıyor.
MousePad kutusunu actığımızda icinde mousepad dışında sadece ikili Steelseries Logo stickerı mevcut olduğunu goruyoruz.
İncelemeler
MousePad ile incelemelerime başlıyorum.Gorsel olarak hep beğendiğim bir MousePad olduğu icin tercih ettim. Kullanan arkadaşlarımın memnuniyeti ile direk Steelseries Qck secimini yaptım ve ben de cok memnunum. Ust yuzeyin kayganlığı ve eli hic terletmemesi cok guzel. Alt yuzey de masaya ahtapot gibi yapışıyor; kullanım surecim boyunca hic kaydığına şahit olmadım. Standart siyah Qck modellerine gore renkli yuzeyi tozu da o kadar belli etmiyor.
Sıra geldi kulaklığa...Oncelikle aynı fiyat aralığında neden V2 yerine bunu sectiğimi soyleyeyim. Şahsi zevkime gore daha guzel gorunduğunu duşunuyorum + Daha sağlam ve dış kalıpları dışında iclerindeki sistem bire bir aynı.
Kulaklık iki yanında gobek kısmının etrafında LED ışıklandırmaya sahip. Goruntu olarak bu ışıklandırmalar cok guzel duruyor. V2'de bu renklendirme icin Heat Orange ya da Frost Blue tercih etmeniz gerekiyor. Bu da fiyatlarda sınıfı yukseltiyor. Sağlamlık konusuna gelince uzatma bağlantılarının plastik secilmesi sanki sıkıntı olabilecek gibi dursa da elime aldığımda da kullandığım surecte de sağlamlığı kousunda en ufak bir sorun cıkmadı. Zaman ne gosterir bilinmez; bir değişim olursa başlık altında guncelleme eklerim.
Mikrofon resimde gorduğunuz ufak cıkıntı. Bulunduğu taraftaki kulaklık gobeğine basarak kapatıp acabiliyorsunuz. Şahsi kullanımlarımda (Skype, Cs GO oyun ici vb.) hicbir sorun yaşamadım mikrofonundan.
Ancak kayıt gibi işlemlerde nasıl bir performans verir orasını bilemem.
Kulaklığın bağlantısı USB uzerinden yapılıyor. Bir cevirici aparat yardımıyla 3.5 mm jak'a cevirmek mumkun. Şimdilik ihtiyacım olmadığı icin temin etmedim ancak okul donemi yolda kullanma gibi bir duşuncem olursa almayı duşunebilirim.
Civi Jak Usb Cevirici 3.5mm Stereo Aux Kablo Kıs GittiGidiyor'da 172497292
Kulaklığın yastık kısımları cok yumuşak ve rahat. Bez olması sebebiyle hava alabiliyor. Bu durum yalıtımda yarım adım geriye atsa da bir avantajı var :
Uzun, hatta aşırı uzun kullanımlarda bile hic terletme yapmıyor.
Tum Steelseries ekipmanlar gibi kulaklık da Steelseries Engine uzerinden ayarlanıyor. Kulaklığın LED rengi tek renk veya gecişli olarak ayarlanabiliyor. Gecişler standart olarak Steelseries tarafından sunulduğu gibi kendiniz custom olarak da ayarlayabiliyorsunuz.
Steelseries Engine kulaklık icin bir de equalizer ayarı sunuyor. Bunun icin de standart belli ayarların yanında kendiniz ayarlayabildiğiniz custom ayarlar da mevcut.
Bu da kendime kurduğum krallığın fotoğrafı...
MSI Ge60 with Steelseries Keyboard
MSI Mouse ( ilk param olduğunda Steelseries Rival'a donuşecek)
Steelseries Qck MousePad
Steelseries Siberi Raw Kulaklık
Samsung 1080p Led Ekran
Dosya Ekleri