Arkadaşlar merhaba,
6 yıldır evliyiz cocuğumuz olmadı pek cok sebep ve olay yaşadık. Uzun uzun anlatıp hem kendimi hemde sizleri sıkmak istemiyorum.
Bende pıhtılaşma problemi var mthfr 1298 a>c homozigot mutantım. Tup bebek tedavisine başladık doktora yumurta buyutme surecinde bunu soylemeyi es gecmiştim. Cunku hematolog folik asit ve b12 ile sorunun hamilelikte cozulebileceğini soylemişti.

Yumurta buyutme surecinde cok sıkıntılar yaşadım kalbim cok carpıntı yaptı ve nefes darlığı yaşadım. Sonrasında forum sayesinde coraspin icip yumurta toplamadan once 2 gun rahat nefes aldım. Doktora dememe rahmen son gunlerde bile aspirini vermedi.

Yarın transferim olacak. Dun başka bir hematologa gittim. Coraspin ve clexan iğneyi kullan dedi. Tup bebek doktorum ciddiye almıyor. Kimyasal gebelik yaşadım normal duşuk yaşamadım diye onemsenmiyor. Bu durumu yaşamış ve yaşamakta olan var mı? Cocuğunuz oldumu? Birbirimizle fikir alışverişi yapıp yardımcı olalım.

Birde estrofem hapı beni cok etkiledi. Toplamadan sonra rahim kalınlaştı diye icmedim ama bilmiyorum doktor ne dicek.