SSD sağlığı olarak şu durumda:
Batarya: Bu konuda cidden aşırı başarılı ben ders falan calışırken arada video izliyorum video cozumlere falan bakıyorum o ara hic kapatmıyorum cihaz acık duruyor 7 8 saat kadar gidiyor bataryası bu konuda cidden cok başarılı.
Kasa: Kasanın malzemesi cidden kotu bir plastik hele ust kapak elinizde kalacak hissiyati veriyor ve cok kolay kılcak cizikler oluşabilir.
Ekran: Ekran olarak bendeki 720P ve memnunum ekran cerceveleri ince laptopa cok guzel bir gorunum katıyor ben ASUSK556UQ laptoptan geciş yaptığım icin ekran cerceveleri bana aşırı guzeldi geldi.
İşlemci: i510210U 8 cekirdek bir işlemci var benim işlerimi fazlasıyla goruyor Turbo ile 4.2 GHz'e kadar cıkabiliyor bana gore gayet yeterli.
RAM: RAM olarak 2666 MHz RAM var DDR4 olarak (MHz'den tam emin değilim)
Ekran kartı: Ekran kartı olarak MX230 2 GB mecvut cihazda aşırı bir şey beklemeyin benim gibi CS:GO LoL GTA 5 Valorant tarzı oyunlar oynayanlar icin fazlasıyla yeter.
Ses: Ses olarak Dolby Audio sistem var muzik dinlerken film izlerken fazlasıyla tatmin ediyor.
Taşınabilirlik: Cihaz cidden aşırı hafif 1.9 KG rahatlıkla sağa sola getirip işlerinizi halledebilirsiniz.
Gorunum: Cihaz 1.9 KG ve kalınlık olarak 19.9mm bendeki kasası Silver renk cidden şık duruyor.
Elimden geldiğince iyisiyle kotusuyle anlatmaya calıştım merak ettiğiniz FPS değerleri olursa ve ben o oyunları oynuyorsam buyuk bir zevkle yardımcı olurum.