Evet arkadaşlar buyuk ihtimal bu konuyu okuyorsanız intenrete Casper'ı cok kotulediklerini gorunce gelmişsinizdir ben bu cihazı neredeyse 7 8 aydır kullanıyorum şuana kadar hicbir sıkıntısı cıkmadı cihazla oyun falanda oynuyorum işlemci cok fazla yuke girse de 80 dereceyi gecmiyor ben bu cihazı aldığımda buna verdiğim parayla kat kat daha iyi masaustu toplardım ornek vermek gerekirse butceyi biraz aşarak RX580'li bir sistem toplayabilirdim fakat seneye bir universiteye gitme duşuncem olduğu icin laptop tercih ettim bendeki MX230 ve 480GB SSD'li model zamanında 4090 TL'ye aldım şu an 7.500 bandında satılıyor 7500 TL verip alacaksanız kesinlikle değmez onu da belirteyim.
SSD sağlığı olarak şu durumda:

Batarya: Bu konuda cidden aşırı başarılı ben ders falan calışırken arada video izliyorum video cozumlere falan bakıyorum o ara hic kapatmıyorum cihaz acık duruyor 7 8 saat kadar gidiyor bataryası bu konuda cidden cok başarılı.

Kasa: Kasanın malzemesi cidden kotu bir plastik hele ust kapak elinizde kalacak hissiyati veriyor ve cok kolay kılcak cizikler oluşabilir.

Ekran: Ekran olarak bendeki 720P ve memnunum ekran cerceveleri ince laptopa cok guzel bir gorunum katıyor ben ASUSK556UQ laptoptan geciş yaptığım icin ekran cerceveleri bana aşırı guzeldi geldi.

İşlemci: i510210U 8 cekirdek bir işlemci var benim işlerimi fazlasıyla goruyor Turbo ile 4.2 GHz'e kadar cıkabiliyor bana gore gayet yeterli.

RAM: RAM olarak 2666 MHz RAM var DDR4 olarak (MHz'den tam emin değilim)

Ekran kartı: Ekran kartı olarak MX230 2 GB mecvut cihazda aşırı bir şey beklemeyin benim gibi CS:GO LoL GTA 5 Valorant tarzı oyunlar oynayanlar icin fazlasıyla yeter.

Ses: Ses olarak Dolby Audio sistem var muzik dinlerken film izlerken fazlasıyla tatmin ediyor.

Taşınabilirlik: Cihaz cidden aşırı hafif 1.9 KG rahatlıkla sağa sola getirip işlerinizi halledebilirsiniz.

Gorunum: Cihaz 1.9 KG ve kalınlık olarak 19.9mm bendeki kasası Silver renk cidden şık duruyor.

Elimden geldiğince iyisiyle kotusuyle anlatmaya calıştım merak ettiğiniz FPS değerleri olursa ve ben o oyunları oynuyorsam buyuk bir zevkle yardımcı olurum.