Arkadaşlar merhaba .ben aralık ayında tup bebek tedavisine başladım . İşlerim nedeniyle embriyolarını dondurduk inşallah martın sonu gibi transfer olacak ama benim bi sıkıntım var . Şimdi ben tup bebekten yaklaşık iki ay once iğneli aşılama olmuştum . Orada sol yumurtalıkta oluşan kist nedeniyle ara kanamam oldu ,ve tabiki aşılama bu nedenle tutmadı .20 gunu aşkın sure kanama devam etti .sonra doktorum bana cyclo progynova verdi .kanamam durdu.akabindeki adetle tup bebeğe başladık . Ama bunda da hep sol tarafım ağrıyordu yumurta toplama sonrası embriyoları dondurma kararı aldık ,ancak ben bulunduğum yerde muayene olduğumda solda kendi icine kanayan bir kist (hemarojik) oluştuğunu gorduk ,sonra adet gordum ve Doğum kontrol hapı verdi doktorum ,şu an muayenelerde solda bişey gozukmuyo diyorlar ama benim ağrım devam ediyor , transfere hazırlanıyoruz ama bu ağrı nedeniyle kafamı veremiyorum .korkmaya başladım aklıma kotu kotu şeyler geliyor İcinizde hemarojik kisti gectiği halde ağrısı bi sure devam eden oldu mu ?lutfen cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar kotu hissediyorum kendimi