yapışıklık nedeniyle 2.histeroskopi icin sizce bulent urman mı yucel karaman mı?acil
Tüp Bebek0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- yapışıklık nedeniyle 2.histeroskopi icin sizce bulent urman mı yucel karaman mı?acil
-
23-09-2022, 11:16:22Herkese merhaba,cok ciddi bir rahim yapışıklığı sorunum var (rahim filminde rahimin yarısı gorunmuyor),ilk histeroskopimi yapan dr actım dedi ve ostrojen tedavisi verdi ancak yine endometrium kalınlaşmayınca 2.histeroskopi şart dedi.fakat icime kurt duştu ve 4 profesore gittim,4'u de kullanılan aletin yanlış olduğunu,actım dediği hicbir yapışıklığı acmadığını soyledi,boylece artık tup bebeğe başlayabileceğimi duşunurken yine başa dondum.şu anda 2.histeroskopi icin bulent urman (amerikan hastanesinde) ve yucel karaman arasında cok kararsızım.her ikisiyle de goruştum ve ikisi de cok guven verdi ama daha derin bir araştırma yapınca histeroskopi yapanların da kendi iclerinde branşlaştığını gordum.yucel bey'in laparoskopide ve rahimde perde yada yarım rahim vakalarının histeroskopisinde daha iyi olduğunu,bulent bey'in ise yapışıklıkta daha iyi olduğunu duydum.1 hafta sonra 2.histeroskopiyi olmam gerek ve hala karar veremedim ve cok zor durumdayım.nolur bildiklerinizi,duyduklarınızı benimle acil paylaşırsanız cok sevinirim
cok teşekkurler.