Arkadaşlar 2 gun once sipariş etmiş olduğum klavyem yaklaşık 3 saat once elime gecti size urunu tanıtayım oncelikle fiyatına gelelim.
urunun fiyatı:
Dostlar urunun fiyatı neredeyse coğu yerde aynı.
HyperX Alloy Core RGB Membran Oyuncu Klavye - HX-KB5ME2-TU Fiyatı HyperX Alloy Core RGB Membran Oyuncu Klavye - HX-KB5ME2-TU en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com

HyperX Alloy Core RGB HX-KB5ME2-TU Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Ozellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakce HyperX Alloy Core RGB HX-KB5ME2-TU Kablolu Oyuncu Klavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakce'de piyasadaki tum fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com

HyperX Alloy Core HX-KB5ME2-TU Usb Kablolu RGB Membran Turkce Q Gaming Klavye Fiyatları ve Ozellikleri HyperX Alloy Core HX-KB5ME2-TU Usb Kablolu RGB Membran Turkce Q Gaming Klavye en iyi ozellikleri ve gercek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
www.n11.com

Ben urunu 2 gun once 310TL civarında almıştım yaklaşık 2 hafta once fiyatı 450 civarlarında gezerken yapılan indirim ile bu fiyata duştu. Yaz ayında ise 250TL civarındaydı.

urunun ozellikleri nelerdir?
1- Sağlam kasa.
2- Su gecirmeye karşı dayanıklı (120ML)
3- Her tuşa farklı aydınlatma yapamıyorsunuz.
4- Parlaklık seviyeleri.
5- Sessiz.
6- Tuş basımı cok yumuşak.
7- Multimedya tuşları.
8- orgulu kablo.

1-
geleyim 1. maddeden başlamaya kendim test ederek soyluyorum cok sağlam gercekten 2 tane vurdum deneyim diye hicbir şey olmadı aynısı gibi duruyor.
2- urunun neredeyse her şeyini test ettim diyebilirim 120ML bir bardağın 3'te 1'i gibi bir şeye denk geliyor bunu da denedim ve size şunu soyleyeyim su dokulduğunu anda sakın şoyle duşunmeyin o su orada kalsın kurur falan kafasında gibi hemen o suyu o anda boşaltmaya calışın.
3- bu maddeye soylenecek pek bir şey yok HyperX burada bolgesel bir aydınlatma yapmış daha aydınlatmalarını bende tam cozemedim cozunce yazarım.
4- bu arada şunu da belirteyim urunun ozel bir yazılımı maalesef yok. Parlaklık seviyelerini ayarlanabiliyor.
5- urunun sesi yan odalara goturmuyor cok iyi oldu bu benim icin de.
6- sanki bir pamuğu sıkıyormuşsunuz gibi cok yumuşak bir basım hissi var.
7- klavyenin sağ ustunde 4 tane multimedya tuşu bulunuyor bunları mesela Spotify'da şarkı dinlerken şarkıyı durdurup ayarlayabiliyorsunuz. Alt+Tab'a atıp kanser olmadan.
8- son madde olarak bunu da belirteyim klavye orgulu bir kabloya sahip bu bazen daha az veya hic hasar almamasını sağlıyor.

not: urun ile ilgili başka soylemek istediklerim eğer bu urunu yazı yazmak icin kullanacaksanız en başta biraz zorlanacaksınız fakat alışınca sorun kalmıyor tuşların araları biraz geniş olmuş tuşları cıkartıp klavyeyi temizleyebiliyorsunuz. Bilek desteği yok.

inceleme videoları:

Okuduğunuz icin teşekkur ederim sorularınız varsa yazabilirsiniz.