Teşekkurler
Everest SGM-X7 mause kutu acılımı ve inceleme videolu
İncelemeler0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- İncelemeler
- Everest SGM-X7 mause kutu acılımı ve inceleme videolu
-
23-09-2022, 11:14:40Merhaba arkadaşlar, bir kac gun once bir mause a ihtiyacım oldu, oyun oynayan ve oyunda kalite arayan birisi olduğum icinde daha cok oyun odaklı bir urun almak istedim pek araştırmadan gittim ve bimekste mause ları incelerken gozume everest sgm-x7 modeli carptı biraz inceledikten sonra almaya karar verdim. İlk izlenimlerim , mause ele oturan şık tasarıma sahip bir urun dpı ozelliği ve oyunlarda cift tıklama ozelliğiyle goruntusu gaming olmasına rağmen işleyişi pek gaming mausa benzemiyor. Normal mause lara gore biraz daha ağır bu bende daha cok sağlamlık hissi uyandırdı ve bu konuda herhang bir sıkıntı yaşamadım. Ortadaki doner kısım mause kalitesine gore biraz daha duşuk seviyede ayrıca urunun dış yuzeyine uzun kullanımlarda kaymayı onlemek icin en azından arka kısmına nubuk tarzı kaplama yapmışlar. Ayrıca piyasada 40-50 tl ye satılan mause pad lerdende yanına bir adet konuduruvermişler
Daha detaylı bilgi icin sizler icin hazırlamış olduğum video yu izleyebilirsiniz. Soru ve goruşlerinizi bekliyorum.
Teşekkurler