Urun kutusu: Sade guzel bi on yuzu var. Arkası neredeyse butun ozelliklerden bahsedilmiş.
Kutu iceriği: Bloody kartı, mouse, klavye, bileklik oldukca sade bir kutu iceriğine sahip.
Klavye: W,A,S,D tuşları silikondan yapılmış. Sessiz ve sade olmuş. Multimedia tuşlar F tuşlarına atanmış. Ekstra bilekliğe sahip. Klavyenin rengi sabit tek renk olmuyor. Rengarenk kalıyor. Işıklar %25 %50 %75 %100 olarak 4 kademeye sahip. Cekilen fotoğrafta %100. Kotu yanı ise sadece W,A,S,D tuşları aydınlanıyor. 1,8m kablo uzunluğu mouse icinde aynı.
Ekstra Bileklik: Guzel detaylara sahip. Rahatsız etmiyor. Rahat kullanılıyor. Fakat vidalamasında ya ben zorlandım, ya da vidalaması zor.
Multimedia Tuşlar: Tuşlar FN tuşu yardımı ile kullanılıyor.
Işık Ve Gaming Tuşu : Işık 4 kademeli. Gaming tuşu Windows tuşunu kilitliyor. A/T ise Auto ve turbonun ışıkları.
Auto Ve Turbo: Autoya basıp ardından bir tuşa bastığınızda, o tuşu 4 defa tekrar ediyor. Turbo ise surekli tekrar ediyor.
Mouse(A9): Uzerinde butun tuşlar dahil olmak uzere 8 adet tuş var. Bunların 3 tanesi profil tuşu geri kalanı atanabilir. Oldukca oturaklı ve rahat kullanıma sahip. Oturaklığından gelen ağırlık var. Elleri terletmiyor, yani 6 saat kullandım terleme yaşamadım. Metal ayaklara sahip. Yani %20 normal ayaklara gore daha hızlı kayıyor. Bloody'nin iddiası boyle ama normal ayaklara gore daha hızlı olduğu soylenebilir. Profil tuşlarında 1'de kırmızı ışık yanıyor. Ters n harfi gibi olanda yeşil ışık yanıyor. 3'de turuncu ışık yanıyor.
Profil tuşları:
Bloody 5(yazılım): Normalde 30$ olan makro ayarları şu anlık indirimde 14$ fakat hala sacma geliyor. Hem urunlerini al hemde yazılımı icin para ver. Fakat ben satın almadan yaptım. Neyse kısaca programı anlatayım ve incelemeyi bitirelim.
Anasayfa: Burada oyun turlerine gore profil değiştiriyoruz.
Headshot: Bu kısımda oyunlar icin ozel ayarları kullanıp. Profil tuşlarına atabiliyoruz.
Hassasiyet: Buradan CPI seviyesini ayarlayabiliyoruz. Kalibrasyon yapabiliyoruz. Tıklamayı gonderme hızını ayarlayabiliyoruz.
Makro: Buradan istediğimiz gibi kendi makrolarımızı oluşturuyoruz.
Değerlendirmeye gecelim.
Klavye Artıları:
+Ledli olması. +Sessiz olması. +Ekstra bilekliği olması. +Key Dominator programı ile kişiselleştirilebilmesi. +Cift guvenlikli su gecirmezlik. +Orgulu ve uzun kablosu. +1Msn tuş bildirim hızı. +Eğimli tuş başlığı tasarımı kaza ile farklı tuşa basımı azaltma.
Klavyenin Eksileri:
-Klavye rengi rengarenk tek renk ayarlanmıyor. -W,A,S,D tuşları silikon(bana gore eksi kişiden kişiye değişebilir) -Sadece W,A,S,D tuşlarının aydınlanması. -Multimedia tuşların F tuşlarına atanması ve FN tuşu ile kullanılması.
Mouse Artıları:
+Sade ve hoş gorunume sahip olması. +3 profil tuşu olması. +Sağ sol tuş ustune ozel silikon doku olması. +1Msn hızlı tuş tepki suresi. +Dayanıklı Omron Switch ile 20 Milyon Klik tuş kullanım omru.
Mouse Eksileri
-Ultra gun 3(yazılımı) ucretli olması.
Şu anlık bir eksisini gormedim ilerleyen zamanlarda guncellerim.
Dosya Ekleri