Arkadaşlar yumurta kalitesi duşuk olup ve tedaviden cabuk etkilenenlerr toplanalım dertleşelim
Tüp Bebek0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- Arkadaşlar yumurta kalitesi duşuk olup ve tedaviden cabuk etkilenenlerr toplanalım dertleşelim
-
23-09-2022, 11:13:43Herkese merhaba arkadaşlar bunları yazarken o kadar cok ağlıyorum ki insanın hayallerinin olmasıda yıkılmasıda anlıkmış bugun anladım. Ben 30 yaşındayım uc yılı gecti evliyiz bugun tup bebek denemem negatif sonuclandı ilk denememdi . Transfer oncesi bana sen cabuk gelişen hastasın diğer destekleyici iğnelere gerek yok ddnerek beş gunluk iğne surecim oldu sonra transferi yaptılar ve sonuc negatif oldu. Bizim bilinmeyendi sebebimiz. Bugun doktor diyorki sen başkasınyapmış gibi sen cabuk gelişmiş bunu cok istemiyoruZ yumurtaların cabuk uyarılmış diyor. Bu bir sebep olabilir dedi sonrada zaten senin yumurtan kalitesi duşukmuş biz şansımızı denedik sadece bole olanda var dedi bu yontemin dışında pek bişey uygulamayız dedi belki uzun doneme bakarız ama soz vermeyelim dedi not duşdu dosyama ikiyi ucu dene ama olmayabilir dedi olabilirde tabi dedi moralim cok bozuk araştırma hastanesinde yaptırdım şimdi ozel araştıracağım boyle kalitesi duşuk olup da hamile kalan varmı