Arkadaşlar bu konuyu insanları bilgilendirmek icin acıyorum sadece. Cunku herkes surekli forumda konu acıyor veya yorumlarda soru soruyor. Sinerji nasıl? Oyle mi yoksa boyle mi? Fiyatlar uygun ama sıkıntı var mı? Kargo nasıl? Montaj nasıl? vb. sorular surekli olarak forumda donuyor.

Ben de kendim Sinerjiden bilgisayar satın almış biri olarak; kendi duşuncelerimi buraya yazmak istedim. Urunleri cuma akşamı satın aldım, pazartesi elime ulaştı. Gercekten mukemmel paketleme yapılmıştı. Urunlere hicbir zarar veya kutularına hicbir zarar gelmemişti. Tum urunlerim elime eksiksiz ve hatasız (yanlış urun değil yani) ulaştı. Bilgisayarımın montajını ve kurulumunu kendim yaptığım icin sizlere bu konuda bir bilgi veremeyeceğim. Ancak gayet hızlı ve temiz calışıyorlar.

Urunlerden birinin hatalı olduğundan şuphelendim ve ertesi gun Sinerji bilgisayarı aradım. Bizzat firma calışanlarından birisi kapıma kadar gelip, urunu teslim alıp goturdu. Daha sonra beni telefonla arayıp problemi anlattılar ve urunu tekrar (aynı gun icerisinde) kapıma kadar getirdiler. Şimdi sorunsuz bilgisayarımı/sistemimi kullanıyorum arkadaşlar.

Fiyatlar uygun ve guvenilir. Bence herkes Sinerji bilgisayarı tercih edebilir. Ancak tabii secenek biraz az. Vatan kadar buyuk bir firma olmadığı icin tum urunleri bulamıyorsunuz. İyi sosyaller.

Edit: Konu kullanıcı incelemesine mi yoksa haberlerine mi acılacaktı bilemedim. Sayın yonetim kusuruma bakmaz ve ceza vermezse sevinirim