Adana Acıbadem Hastanesi'ne cok guvenerek tavsiye ler uzerine gittik tup bebek tedavisi icin sorunumuz sebebsiz infertilite idi hastane genel olarak guvenimizi yerle bir etti.En başta hasta İle irtibatları yaklaşımları guven vermiyor insanlar oraya zaten pskolojisi bozuk olarak gidiyor moral bekliyorlar ilgi bekliyorlar bir telefon numarası vermeye acizler tek irtibat acıbadem in verdiği numara hastanin onlarla yakın olmasına bile izin vermiyorlar en ihtiyac olan zamanda ustelik doktor desen surekli bir koşturma aşamasında karşısındakini dinleme gereğinde bile bulunmadan işini yapıp bitirip cıkma derdinde bu şekilde yapılan tedaviden zaten olumlu bişey beklemiyorduk sonuc olarak aldık negatifi bu kadar emek beklenti hepsi cope gitti.Bu konuda cabalayan derneklere doktorlara seslenmek istiyorum oraya giden insanlar caresiz en cok psikolojik olarak guzel yaklaşıma ihtiyacları var once bunu bir halledin herkese aynı tedavi uygulanmaz her ciftin sorunu farklıdır herşey para değil hayatta az insan alın sonuc daha cok olumlu olsun hem merkez hem gelen mutlu olsun.Ben eminim ki başta stresli olmasaydım ve merkeze guvenebilseydim sonuc olumlu olucakti