Selamlar, bugun sizlere yaklaşık 3-4 hafta once almış olduğum Sharkoon Rush Headset kulaklık incelemesini ve deneyimlerimi aktaracağım.

Oncelikle urunumuzun ozelliklerinden ve fiyatından bahsedelim. Urunu 85TL'ye Sanalmarketim sitesinden aldım. Bu kulaklık hakkında pek bir bilgi bulamazsınız, zira Sharkoon urunleri Turkiye'de cok az sayıda mevcut. Sharkoon, ozellikle Almanya'da populer bir firma. Ben de bu kulaklığı alarak gercekten ne kadar doğru bir iş yaptığımın farkına vardım. Umarım herkese yardımcı olabilirim.

Bu fiyat denginde bu kulaklığa rakip yok diyebilirim. Snopy ve Trust gibi markaları es gecin, onlar zaten zamanla kalitesizliğini belli edecek

Ozellikler:
Kablo uzerine konumlandırılmış ses kontrollu stereo kulaklık Premium işcilik kalitesi Mukemmel Konforlu Kullanım 3.5 mm stereo bağlantı ile kolay kullanım (mikrofon ve kulaklık) Sessize alma fonksiyonu ile oynar esnek mikrofon yapısı Gaming, multimedya ve dil uygulamaları (Orneğin VoIP, TeamSpeak) uygunluk Kulaklık:
Hoparlor = Ø 40 mm Hassasiyet = 108 dB SPL 1 kHz'de Empedans = 32 ohm Frekans Tepkisi = 20 Hz - 20,000 Hz Ortalama Tuketim = 15 mW Guc Kapasitesi = 150 mW Kablo Uzunluğu = ~ 2.3 m ± 0.15 m Bağlantı Tipi = 3.5 mm stereo Mikrofon:
Mikrofon Yonu = Cok Yonlu Hassasiyet= -58 dB ± 2dB Empedans = Duşuk Frekans Tepkisi = 30 Hz'den 16,000 Hz'e Standart Calışma Voltajı = 3 V Paket İceriği:
Rush Kulaklık Taşıma Cantası
Dilerseniz urun resimlerine gecelim. (Resimleri şu anda kendi cekimimle yukleyemiyorum, kamera sorunu yaşıyorum. Kusura bakmayın )

Not: Aldığınızda size gelecek olan urundeki jaklerin ikisi de turuncu renkte, bilginize

Artıları:
Mikrofon muhteşem ses veriyor, dışarıdaki sesi karşıya asla ve asla iletmiyor. Cok guclu ses gidiyor karşıya Ses kalitesi muazzam, hayran kaldım. Ozellikle oyunlarda muhteşem ses alıyorum. Bass'lar oldukca guclu. Bu fiyata satılan bir urunden boyle bir şey beklemiyordum Kulağınızı terletmiyor ve ağrıtmıyor. Bizzat aralıksız 10 saat kullanarak test ettim Mikrofon kapatıp acma tuşu benim cok işime yarıyor, harika duşunulmuş Benim icin bu fiyatta en iyi urun diyebilirim. Snopy ve Trust uzak dursun Eksileri:
Mikrofonu her turlu şekle girebildiğinden dolayı fazla kurcalamamanız tavsiyemdir. Mikrofonu kaldırıp indirirken sakin olmalısınız. Asıldığınızda istenmeyen sonuclar yaratabilir. Daha 6 ay once 50TL olup, şimdi 85TL olması benim icin bir eksi Dikkat!
Mikrofonun On/Off tuşunu "On" yapmadan test etmeye kalkmışım ve ses alamamıştım. Delirmek uzereydim ve sonradan fark ettim ki "Off" olarak duruyormuş. Onu "On" yapmayı unutmayın!