Merhaba arkadaşlar, 2 gun once almış olduğum NSA-325'i incelemek istedim. Bulabildiğim en ucuz 2 disk destekli NAS Server budur. En son yazılım guncellemesi 3. ayın 6'sında yayınlanmış. Cihaza iki adet 2TB Seagate Barracuda XT serisi disk taktım. Hızdan cok depolama alanına ihtiyacım olduğu icin RAID 1 yada 0 modunda değil, JBOD modunda calıştırıyorum. Aktarım hızı benim icin yeterli. Cihazadan dosya cekerken 80-90 MB/SN, tam tersi cihaza dosya atarken 50-60 MB/SN civarı değer goruyorum goruyorum. Cihazı ilk aldığımda modeme takmıştım fakat modem darboğaz yaratıyordu, bundan dolayı 1Gbit Switch aldım. Airteis 0205 model ve darboğazı yokettim. Geceleri fanın sesini duyamıyorum, daha cok harddisklerin calışma seslerini duyuyorum bunun sebebi disklerin sesli calışması. Cihazla ilgili bir durum yok. Cihazın V2 olmayan modelinde kullanıcılar fan sesinden rahatsız olduklarını belirtmiş. Diskler yuk altında max 48 dereceyi gordu, işlemci ise 52 dereceyi gordu.

İstediğiniz soruyu sorabilirsiniz.

Not:Adaptorun Turkiye'deki prizlere uygun kablosu mevcut fakat cekmeyi unuttum.

Kutu iceriği; (Ethernet kablosu Cat5e)

Cihazın on yuzunde 1 adet USB 3.0, Power tuşu ve kopyalama tuşu mevcut. Kopyalama tuşunun işlevini değiştirebiliyorsunuz, on USB girişine taktığınız disk icerisindeki herşeyi cihazın icine bu tuş ile kopyalayabilirsiniz, ya da tam tersini yapabilirsiniz.

Cihazın arka yuzunde iki adet USB 2.0, guc girişi, 1Gbit ethernet girişi ve reset tuşu bulunuyor.

Adaptoru 12V 5A

Diğer fotoğraflar;

Anasayfa;

Uygulama sayfası;