1- Kutu İceriği
Klavyemizin kutusundan klavye, klavye icin ozel tasarlanmış keycap (Adı bu olmalı emin değilim) ve bombeli bir yapıya sahip CTRL ve ALT tuşları cıkıyor.
2- Klavyenin kendisi
Klavyemiz alıştığımız kırmızı, mavi veya kahverengi switch kullanmıyor. Kendisi Low Profile bir klavye olduğu icin ozel Low Profile Switch'lere sahip.
Bu Low Profile Switchlerin ozelliği tuşların gitme mesafesini kısaltarak daha hızlı tuşa basmanızı sağlıyor.
Ayrıca klavye uzerindeki FN tuşunun yerini ise MSI markasının logo olarak kullandığı uzerinde ejderha olan bir tuş almış. Ama bu sadece goruntu icin her hangi bir faydası yok.
Klavyenin goruntuleri:
Klavyenin RGB ışıkları Dragon Center uygulaması uzerinden kontrol edilebiliyor. Klavyemizin tasarımı ise diğer mekanik klavyelerden hafif ve daha ergonomik.
Sonuc: Ben klavyeyi beğendim ama gercekten cok sesli. 10 uzerinden 8 veriyorum. (Cok onemli bir eleştirmen klavyeye 8 verdi aynen) Ben klavyeyi 360 TL gibi bir fiyata aldım ve bu fiyat icin kacmaz. Ama 720 TL icin değer mi emin değilim.
Bu arada gercekten hayatımda ilk defa bir şeyi boyle detaylı inceliyorum. Eğer cok fazla hata ve eksik gorurseniz sebebi budur. Tavsiyeniz varsa lutfen yazın cunku ben şu an bu yazdığım incelemeyi beğenmedim ve geliştirmek istiyorum.