Bu konuyu acmamın nedeni kulaklık hakkında doğru duzgun inceleme, goruş olmaması.

Ses kalitesi: 10/10 bass titreşimleri falan cok iyi tizler guzel 96khz 24Bit.
Ses yalıtımı: Kendi sesinizi bile zor duyursunuz. Dışarıya kulaklık kulağınızda değilken neredeyse hoparlor gibi.
Hoparlor
Hoparlor
Mic: Arkadaşlarım gurultu engelleme modunu beğenmedi o yuzden yalın Mic kullanıyorum (bu arada o ışıklı cubuk Mic değil sadece gorsel) arka sesi sanırım fazla almıyor genede iyi.

RGB: Yazılımı RGB konusunda bir tık kotu ve kulaklıktan micinizi kapattığınız zaman o RGB cubuk ışık veriyor acıkken sadece konuştuğunuzda calışıyor(3 yıldız vermemin nedeni de bu cunku sadece bağırdığım zaman o cubuk ışık veriyor yazılımında her zaman acık yapamıyorsunuz o cubuğu) ve yazılımdan oturu kulaklıkta Rainbow mod falan yok nefes alma sese duyarlı modu falan var ama tek renkde calışıyor değişmiyor.
Rahatlık: Eski kulaklığım SN-RW1'den kat kat daha rahat 2-3 saattir kulağımda ağrıma falan yapmadı USB/Jak: jak modunda RGB ve bass titreşimleri calışmıyor USB'de calışıyor.
Malzeme kalitesi: Genel olarak metalimsi bir şey kullanılmış ama ağır değil takarken bir rahatsızlık vermiyor.
Yazılım;
Ses ayarları: Gayet guzel sanal 7.1 falan var.

Mic ayarları: Standart şeyler var ses değiştirme falan var bir de gurultu engelleme modu var ama ustte belirttiğimi dikkate alabilirsiniz sesizini biraz boğuklaştırıyor bu mod.

RGB:" Yazılımsal olarak" yetersiz 3 tane modu var sabit, nefes alma ve sese duyarlı ama tek renk olması sorun, doğru RGB ama sectiğiniz renk ile modları kullanabiliyorsunuz.

Genel olarak ses: 10/10 Mic: 6/10 (ses kalitesi iyi denebilir ama o cubuğun sadece bağırıldığında calışması yuzunden 4 puan kırdım) yalıtım 9/10 RGB: 10/10 (kalite olarak guzel yazılım yuzunden kotu) yazılım: RGB modu daha ozenilmiş olsa keşke. Ben muzik dinler oyunumu oynarım diyorsan al tam senin aradığın urun fakat benim gibi pinpirikli biriysen RGB ayarları sınırı bozabilir. Umarım kafandaki sorulara cevap olabilmiştir.