https://www.hepsiburada.com/samsung-lc27hg70qqmxuf-27-2k-1ms-144hz-freesync-2-hdr600-kavisli-va-qled-oyuncu-monitor-pm-HB00000BA2EL?wt_gl=cpc.6802.dsa.elk.it-cevre-birimleri&isFashion=true&gclid=Cj0KCQiA2uH-BRCCARIsAEeef3mnnvBIGUOMh3SvWUKSpMh95AnWRDMiJhJYv3 tXb3DH_CqsBNV7wFQaAuOBEALw_wcB
Monitorun goruntu kalitesinden başlayayım. Monitor QLED bir monitor ve mukemmel bir goruntuye sahip. IPS panel kullandım ama bu VA panel olmasına rağmen IPS'den daha iyi bir renk kalitesine sahip. Monitor 144 Hz, 1 ms, kavisli ve 2K bir panele sahip. Burada tek sıkıntı olarak gorebileceğim yanın da gelen kablo ile maalesef en fazla 100 Hz alabilmeniz. Onun dışın da mukemmel bir monitor ve panel ozellikleri ve renk kalitesi şu monitorden bile iyi:
Samsung Odyssey G7 LC27G75TQSMXUF 27" 240Hz 1ms Fiyatı Samsung Odyssey G7 LC27G75TQSMXUF 27" 240Hz 1ms en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
2 Monitoru de kullandım gercekten LC27hg daha iyi bir goruntu kalitesine sahip. Monitorun pivot ozelliği mevcut. Adaptorun de şalter var. Tek sıkıntısı ayağı yuzunden cok fazla yer kaplaması. @ekrem816.
Not: Bazı markaya camur atanlar var mesela:
Bu arkadaşı başka Samsung urunlerinde de gordum. Sanırsın varoluş amacı Samsung'a camur atmak. İnanmayın boyle tiplere. Son olarak ekleyeyim goruş acısının IPS panelden farkı yok. Sorularınızı cevaplayabilirim.