Erkek İnfertilitesi Morfoloji Bozukluğu vardı hamile kaldım 😊
Tüp Bebek0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- Erkek İnfertilitesi Morfoloji Bozukluğu vardı hamile kaldım 😊
-
23-09-2022, 11:09:14Arkadaşlar merhaba.Yasadigim zorlu sureci size anlatarak sizlere umut ve faydalı olmak istedim.3 yıllık evliyiz evliliğimizin 1. Yılının sonunda kadın doğumcumuz eşimden sperm testi istedi ve morfoloji 0 cıktı.Hemen uroloji Dr arayışına girdik ve Adana dan Dr.Fettah Tosun Bey'le tanıştık.Morfolojinin oneminin bazi Dr lar tarafından onemli olmadığını soylese de bence onemli diyerek bazı testler istedi ve sonucunda ameliyat a karar verdik.Esim mikro cerrahi yontemiyle varikosel ameliyatı oldu.3 ay boyunca promotil men,minamix,foliwell kullandık ve 3. Ay sonunda yine 0 cıktı.Moralimiz cok bozuldu ama yine dev asıl onemli olanın 6. ayda ki test dedi aynı ilaclara bu surecte de devam ettik ek olarak soğuk sıkım keciboynuzu pekmezi ve cakşır suyu kullandık.6. ay testinde %2 ye cıktı.Cok sevindik.Ama hÂl gebelik yoktu.Sonra ilaclarda değişiklik yaptı promotil yerine Zeucit verdi onu da kullanmaya başladık.Ama alternatif tıpa daha da yoneldik.Marnys arı sutu aldık kullandık bu surecte cakşır suyu ve keciboynuzu na devam ettik.Burasi onemli arkadaşlar bir arkadaşımız aracılığıyla Mekke den Erkek hurma ağacının dişi hurma ağacını dolleme zamanı urettiği polenden 2 kutu hediye geldi.(dikkat Turkiye de bazı siteler hurma cekirdeği bı toz haline getirip satiyormus buna dikkat edin).Bunu araştırdık saf bal ile kullanılıyormuş.Egricayir sitesinden cok cicekli bal istedik.ve ilk kutusunu kullandik tabi marnys arı sutu ile birlikte.Sonra 2. Kutuya gectik morfoloji artıyordu bu arada bende rahim filmi cekindim.Evet arkadaşlar 2. Kutu da bitince artık ameliyat in uzerinden 9 ay gecmişti ve hÂl gebelik yoktu ilacları kestik sadece cakşır a marnys e devam ettik.Biraktik ilacı falan meğer hamileymişim arkadaşlar.Evet cok korktuğumuz morfoloji artık gecmiş ve hamile kalmıştım.Suan 6+5 im ve Elhamdulillah herşey yolunda.Bu surecte cok cok cok dua edin arkadaşlar.İnanin ve dua edin.esim şuan ameliyat olalı 1 yıl oldu ve ikinci 6 ay testini yaptırmanızı gerek bile kalmadı cok şukur.Kullandigimiz herşeyi yazdım inşallah sizlerede faydası olur ve Rabbim dileyen herkese hayrlisiyla evladını verir.