Evet, PS5 ve Xbox Series X arasından hangisini secmem konusunda arada kalmıştım, secimimi yaptım. Şimdi size kısaca kullanırken yaşadıklarıma, deneyimlerimi aktaracağım.
1) Kurulum: Kurulum aşaması cok basit. Tek yapmanız gereken telefonunuza Xbox uygulamasını indirip konsolunuza direkt olarak Microsoft hesabınızı aktarabiliyorsunuz. Konsolunuz acıldığında bir kod cıkıyor ve bu kodu uygulamaya yazıyorsunuz ve hazırsınız.
2) Kontrolcu: Kontrolcu klasik Xbox kontrolcusunun geliştirilmiş hali. Titreşim arttırılmış. Her zamanki gibi ergonomik. Ama tabii ki bir DualSense değil.
3) Performans: 30FPS oyun yok. 60 FPS standart olmuş durumda. Bazı oyunlar 120FPS. Akıcı ve detay seviyesi gayet tatmin edici.
4) Quick Resume: Coğu kişi tarafından merak edilen bir detay. Acıkcası gayet beğendim. Ornek vereyim: DOOM Eternal oynuyorsunuz ve sizi arkadaşınız Apex'e cağırdı. Quick Resume ile Apex'e geciyorsunuz. 5-6 saniye falan suruyor. Sonra arkadaşınızla oyununuz bittikten sonra 5-6 saniyede DOOM'a donuyorsunuz.
5) Oyunlar: Acıkcası oyun konusunda Microsoft konsoluna daha cok yatırım yapmalı oyun konusunda. O kadar studyo aldılar ve boş duracaklarını zannetmiyorum. Konsolu aldığınızda muhtemelen oyunlara akıtacak cok paranız olmayacak, yani bende boyle oldu. İmdadıma Game Pass yetişti. 100 oyundan fazla olan ktuphane sayesinde guncel oyunları duşuk fiyata oynayabildim. Yani konsolu aldığınızda oyunsuzluk gibi bir derdiniz olmaz.
6) Fan sesi: Konsol oyunda da arayuzde de cok sessiz. PS4 Fat ucağından sonra rahat ettim.
Okuduğunuz icin teşekkur ederim. Umarım beğenmişsinizdir.
Xbox Series X Kullanıcı Deneyimi
İncelemeler0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- İncelemeler
- Xbox Series X Kullanıcı Deneyimi