Yaklaşık 1 hafta once 143 TL'ye MediaMarkt'dan satın aldım. El ergonomisi 10/7, buyuk ellere sahip birisiyseniz pek rahat edemezsiniz. Tıklama hissiyatı yumuşak ve tiz acıkcası tatmin etti. DPI tuşu ve mouse tekerleğini cok beğendim sesleri oldukca tok, basma hissiyatı olarak ise yumuşak ve keyif verecek cinsten guzeller. Yan tuşlar da fena değil ne tiz ne de tok bir sese sahipler. Skatez'lere gelecek olursak ben cok sevemedim acıkcası yağ gibi akmıyor. Hafif puruzlu gibi hissettiriyor. Kablosu cok ince ve kuru sağlam hissettirmedi. Sanki en ufak bir şeyde sıkıntı cıkacak izlenimini veriyor. Işıklandırmaları oldukca başarılı hayran kaldım ama mouse tekerleğinde herhangi bir ışıklandırma yok. Farenin hareketleri okuması gayet guzel oyunlarda en ufak bir sıkıntı cıkmadı. Rival 110 ile kıyaslayacak olursak acıkcası Rival 110 daha iyi gerek ele tokluk hissi vermesi gerek buyuk Skatez'leri sayesinde mouse pad de yağ gibi kaymasıyla daha iyi bir izlenim bırakıyor. Ancak bu G203'de pişman etmez. Bence 180 TL'ye kadar alabileceğiniz en fiyat performanslı fare diye duşunuyorum.
ReadBull.net sizlere daha iyi hizmet sunmak için çerezleri kullanıyor. ReadBull.net'i kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
Detaylı bilgi almak için Gizlilik ve Çerez Politikası metnimizi inceleyebilirsiniz.