6 Ay kadar once indirimler 105 TL'ye almıştım.
İlk izlenim
Kutusu siyah ve bence afili bir kutu var. Ben beğendim. Uzerinde gelen pedleri kullandım ve kulağıma iyi oturdu. (Ortalama boyutlarda bir kulağım var.) Kutusu son derece cık ve kucuk. Cebinize rahatca sığar ve yer kaplamaz. Şarjı iyi gidiyor. Ne kadar gittiğine dair test yapmak aklımın ucundan dahi gecmedi ancak arkadaşlarımla oyun oynadığımda veya film izlediğimde yarı yolda pek bırakmadı. Tahmini 3 saat kadar gidiyor. Uzun kullanımda başıma gelenler
Bir sure sonra kulaklığı telefona bağlayamaz olmuştum. Pembemsi bir ışık sonup duruyordu. YouTube'da videoları var, izledim ve cozdum.(1-2 kere anca gercekleşti bu durum) Son zamanlara doğru aniden telefondan bağlantısı kopuyordu, kulaklığı kapatıp tekrar acınca eşleştirip kullanabiliyordum. Bircok defa yere duşurdum ve kutusu yer yer cizildi. Haylou yazısı silikleşti ve alttaki bir takım yazı silindi. (Cok da onemli değildi benim icin.) Kulaklıklar kabına mıknatıs ile ve kapak da kutuya mıknatıs ile bağlı ancak duşunce kapak acılıyor ve yere duşuyor kulaklıklar. (Şaşırmamak lazım) (nereye duşurduğune bağlı olarak tabii ki de) Ses kalitesi
Metallica, AC/DC, Nirvana, queen, blackberries, LED zeppelin, Red hot chili peppers, the white buffalo, ıron madien, Black sabbath, marilyn manson ve kiss gibi grupları dinlerim genellikle. Bunları dinlerken kimi zaman az daha acmak isterim kimi zaman tatmin eder kimi zaman da az kısarım.(Max ses duzeyi uzerinden bunalrı dedim) genel olarak beni tatmin etti kulaklık. Cok bir şey beklemiyordum ancak beni yanıltmayı başardı. Menzili
Odamdan cıkıp evin girişne gittiğimde ses gitmeye başlıyordu, kesik kesik geliyordu bir sure sonra temelli gidiyordu. Cok bir şey beklememek lazım ancak 10 15 metre gidiyordur herhalde. Son
Haylou GT1 beni terk etmiş bulunmakta. Tekrar alır mısın derseniz alabilirim tekrardan. Az sonra bir konu daha oluşturup hangi Bluetooth kulaklığı alacağımı kararlaştıracağım. Ortalama bir fiyatta benim icin ve fiyatının hakkını veriyor. Kişisel goruşum budur.
Buraya kadar okuduysanız beğenirseniz cok sevinirim