Merhaba sayın Technopat'lar. Ben uzun suredir sizleri takip ediyorum ama kayıt olmamıştım. Bu da ilk konum, hayırlı olsun.
Ben yeni bir sistem alacağım kendime. Fiyat'ı 3.000 TL olacak. Yalnız sayın Technopat moderatorlerinin yapmış oldugu inceleme ile ismini yazarsam reklam olur mu bilmiyorum, ama yazmamayı tercih ediyorum. xx kişili bir Youtube kanalının yaptığı inceleme arasında cok kararsız kaldım ve de pek anlamadığım icin sistem toplamadan sizlerin uzman goruşunuze ihtiyac duydum. Lutfen tarafsız olarak alt tarafa attığım 2 sistemi karşılaştırır mısınız? Oyunlarda hangisi daha iyi bir performans verir, (upgrade etmeyi duşunmuyorum malum oğrenciyim

) uzun yıllar boyunca hangi sistemi aktif olarak kullabileceğim? Lutfen tarafsızca karşılaştırın arkadaşlar, teşekkur ederim iyi forumlar.
Islemci: Core i5 4590 Anakart: ASUS H81 Gamer Ekran Kartı: ASUS R9 285 STRIX OC Edition RAM: Kingston HyperX Savage 8 GB 1600 MHz RAM SSD: Kingston 120 GB HyperX 3K SSD HDD: 2 TB 7200 RPM HDD FAN: Akasa Nero LX PSU: Aerocool KCAS 600W Bronze PSU -----------------------------------------
Islemci: AMD FX 8370E Anakart: MSI 970 Gaming Ekran kartı: Asus R9 285 Strix OC Edition RAM: Kİngston HyperX Savage 8 GB 1600 MHz SSD: Kingston HyperX 3K 120 GB HDD: WD Blue 1 TB PSU: Aerocool KCAS 600W Bronze PSU FAN: Akasa Nero LX