Merhabalar arkadaşlar. Hızlıal'dan Microsonic Temperli Cam Ekran Koruyucu sipariş ettim Sony Xperia Z3 Compact icin:
Microsonic Temperli Cam Ekran koruyucu Sony Xperia Z3 Compact ( Z3
Microsonic Sony Xperia Z3 Compact Temperli Cam Ekran Fiyatı

Camla alakalı ilk soylemek istediğim şey, sitedeki fotoğrafından farklı olduğu.
Her alışveriş sitesinde hoparlor kısımları aşağıdaki gibi kapalı olarak gozukmekte:

Ancak ust ve alt kenarlar bu şekilde kesik:

Bu kesiği gorunce urunun sitedekinden farklı geldiğini, dolayısıyla sahte olabileceğini duşundum (ambalajı da acılmıştı).
Hemen distributor firmanın numarasını bulup aradım. Ellerindeki camın da bu şekilde olup olmadığını sordum. Urunun aynı olduğunu, Cin'den geldiği icin bazen farklılıklar olabildiğini soylediler...

Sensor kısmı kesik değil, onda sıkıntı yok:

Gelelim icinden cıkan rezil temizleme urunlerine:

Camı takmadan once telefonun ekranını başka bir temizleyici ve mikrofiber bezle temizlemiştim ama madem icinden cıktı kullanayım diye mendilini actım. Ekrana surduğumde kalitesiz olduğunu farkettim, gri bezle kurulamamla ekran toz manyağı oldu. Lanet edip ekranı tekrar kendi temizleyicim ve mikrofiber bezimle temizledim.​

Cam gayet şeffaf. Dokunmatiği fazla etkilemiyor ancak 'multitouch' gerektiren işlemlerde (fotoğraf buyutme vs.) sıkıntı cıkartıyor. Anti-Glare ve kir tutmama ozelliği yok. Cam, telefonun kendi ekranı gibi, hem yağlanıyor hem yansıtıyor. Urun sitede cok kaliteli durmasına rağmen elinize aldığınızda guven vermiyor, kalitesiz duruyor. Camı şimdilik darbe testinden gecirmedim. Duruma gore onunde deniz suyu gibi pek cok zorlu koşul var. Gelişme durumda yazacağım.